Aç kalan yavru tilkileri elleriyle besledi

İLÇELER 30.12.2020 - 14:11, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aç kalan yavru tilkileri elleriyle besledi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan yavru tilkileri vatandaşlar elleriyle besledi.    Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Kızılkale köyünde Behzat Akpunar ve eşi evlerinin önüne gelen yavru tilkiyi elleriyle besledi. Kar yağışının etkili olduğu köyde Behzat Akpunar dışarıda bir ses duyması üzerine camdan baktığında yavru tilkileri gördü. Camın önüne yaklaşan yavru tilkiyi Akpunar’ın eşi elleriyle besledi. Diğer yavru tilki ise kapı önünde duran tabaktan yemeğini yemeye devam etti. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen o anlar gülümsetti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan yavru tilkileri vatandaşlar elleriyle besledi. 


  Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Kızılkale köyünde Behzat Akpunar ve eşi evlerinin önüne gelen yavru tilkiyi elleriyle besledi. Kar yağışının etkili olduğu köyde Behzat Akpunar dışarıda bir ses duyması üzerine camdan baktığında yavru tilkileri gördü. Camın önüne yaklaşan yavru tilkiyi Akpunar’ın eşi elleriyle besledi. Diğer yavru tilki ise kapı önünde duran tabaktan yemeğini yemeye devam etti. Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen o anlar gülümsetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.