Acemi kasaplar acil servislerde yoğunluk oluşturdu

ERZURUM 13.08.2019 - 08:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Acemi kasaplar acil servislerde yoğunluk oluşturdu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da acemi kasaplar hastanelerin acil servislerinde büyük bir yoğunluk oluşturdu.      Sabah bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye çalışan acemi kasaplar kendilerini kesti. Ellerinden, ayaklarından kesilerle yaralanan çok sayıda acemi kasap Erzurum’da Bölge Eğitim Araştırma hastanesi, Palandöken Devlet hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi acil servislerine başvurdu.    Acil servislerde müdahaleleri yapılan acemi kasaplar yeniden evlerinin yolunu tuttu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da acemi kasaplar hastanelerin acil servislerinde büyük bir yoğunluk oluşturdu.   


  Sabah bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye çalışan acemi kasaplar kendilerini kesti. Ellerinden, ayaklarından kesilerle yaralanan çok sayıda acemi kasap Erzurum’da Bölge Eğitim Araştırma hastanesi, Palandöken Devlet hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi acil servislerine başvurdu. 


  Acil servislerde müdahaleleri yapılan acemi kasaplar yeniden evlerinin yolunu tuttu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.