Afrin'e kara harekatı başladı

GÜNDEM 21.01.2018 - 10:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Afrin'e kara harekatı başladı

Suriye'de terör örgütü PKK/PYD/YPG işgalindeki Afrin bölgesine kara harekatı başladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Tanklar ve askeri araçlar Hatay sınırından Afrin bölgesine geçmeye başladı. Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin bölgesine giren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), örgüte yönelik geniş kapsamlı operasyon başlattı. ÖSO birliklerinin ilerleyişine Türk topçusu atışlarıyla sürekli bir destek veriyor.   Afrin'deki PKK/PYD hedeflerine 2 top atışı yapıldı   Afrin'deki PKK/PYD/YPG hedeflerine 2 top atışı yapıldı. Atışların yapılmasının ardından topların düştüğü bölgeden dumanlar yükseldi.    Sabah saatlerinde Hatay'ın Hassa ilçesinden Afrin sınırına çok sayıda tank ve askeri araç sevk edildi. Bu sırada, Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD/YPG hedeflerine 2 top atışı yapıldı. Atışların yapılmasının ardından topların düştüğü bölgeden dumanlar yükseldi.     
Suriye'de terör örgütü PKK/PYD/YPG işgalindeki Afrin bölgesine kara harekatı başladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tanklar ve askeri araçlar Hatay sınırından Afrin bölgesine geçmeye başladı. Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin bölgesine giren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), örgüte yönelik geniş kapsamlı operasyon başlattı. ÖSO birliklerinin ilerleyişine Türk topçusu atışlarıyla sürekli bir destek veriyor.

 

Afrin'deki PKK/PYD hedeflerine 2 top atışı yapıldı

 

Afrin'deki PKK/PYD/YPG hedeflerine 2 top atışı yapıldı. Atışların yapılmasının ardından topların düştüğü bölgeden dumanlar yükseldi. 

 

Sabah saatlerinde Hatay'ın Hassa ilçesinden Afrin sınırına çok sayıda tank ve askeri araç sevk edildi. Bu sırada, Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD/YPG hedeflerine 2 top atışı yapıldı. Atışların yapılmasının ardından topların düştüğü bölgeden dumanlar yükseldi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.