Aile boyu hırsızlık kamerada

ASAYİŞ 01.04.2022 - 17:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aile boyu hırsızlık kamerada

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da 3’ü çocuk 7 kişiden oluşan ailenin çanta hırsızlıkları güvenlik kameralarına yansıdı. Çocukların da arasında olduğu hırsızlık çetesi, dakikalar içerisinde iş yeri sahibini oyalayıp çantaları çaldı.      Olay, dün 16.30 sıralarında Yakutiye ilçesine bağlı Çaykara Caddesi'ndeki bir çantacıda meydana geldi. Üçü çocuk 7 kişilik ekip, bir çantacının önüne geldi. Ekibin birkaç üyesi iş yeri sahibini oyalarken, diğerleri aldığı çantayı bebek arabası taşıyan ekibin yaşlı üyesine verdi. Ardından dikkat dağıtmak isteyen hırsızlar çanta dükkanına girdi. O sırada dışarıda kalan 7-8 yaşlarındaki erkek çocuk iş yerinin önünde bulunan diğer bir çantayı alıp olay yerinden uzaklaşan yaşlı kadına götürdü.    İş yerinden çıkan hırsızlar son olarak ellerine aldıkları bir çantayla daha olay yerinden hızlı adımlarla uzaklaştı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis hırsız çetesinin peşine düştü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da 3’ü çocuk 7 kişiden oluşan ailenin çanta hırsızlıkları güvenlik kameralarına yansıdı. Çocukların da arasında olduğu hırsızlık çetesi, dakikalar içerisinde iş yeri sahibini oyalayıp çantaları çaldı.   


  Olay, dün 16.30 sıralarında Yakutiye ilçesine bağlı Çaykara Caddesi'ndeki bir çantacıda meydana geldi. Üçü çocuk 7 kişilik ekip, bir çantacının önüne geldi. Ekibin birkaç üyesi iş yeri sahibini oyalarken, diğerleri aldığı çantayı bebek arabası taşıyan ekibin yaşlı üyesine verdi. Ardından dikkat dağıtmak isteyen hırsızlar çanta dükkanına girdi. O sırada dışarıda kalan 7-8 yaşlarındaki erkek çocuk iş yerinin önünde bulunan diğer bir çantayı alıp olay yerinden uzaklaşan yaşlı kadına götürdü. 


  İş yerinden çıkan hırsızlar son olarak ellerine aldıkları bir çantayla daha olay yerinden hızlı adımlarla uzaklaştı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis hırsız çetesinin peşine düştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.