AK Parti’den ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ programı

ERZURUM 09.11.2017 - 09:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti’den ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ programı

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ Programı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın 10 Kasım 2017 günü Erzurum’da düzenlenecek toplantıya katılacağını açıkladı.  Sosyal ve ekonomik kalkınmanın 15 yıldır temellerini atan AK Parti'nin Türkiye'yi sosyal devlet anlayışı ile tanıştırdığını ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ‘Partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık’ın 10 Kasım 2017 günü saat 10.00’de Palandöken Kayak Merkezi Kafe 25’de yapacağımız ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ programında Erzurum’un kalkınması konusunda önemli projeler değerlendirilecek. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak sosyal devlet anlayışında uyguladığımız en önemli amaç, uyguladığımız sosyal politikalardır. Erzurum’un kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah nasip olursa Erzurum’un kalkınması için yeni yatırım projeleri kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Çalık’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplantıda öncelikli olarak yatırımlar ele alınacak. AK Parti iktidarı olarak 15 yılda çok önemli işler yaptık. Attığımız her adımı da milletimiz için attık. Eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar her alanda reform niteliğinde projeler yaptık. Sosyal politikaları artırmak için daha güçlü bir ekonomiye sahip olmamız gerekiyor. Biz Erzurum’un eğitimiyle, yatırımıyla, ticaretiyle anılmasını istiyoruz. Biliyoruz ki hedefimiz, kıblemiz, vicdanımız, bayrağımız, devletimiz bir. Tek hedefimiz var bu coğrafyayı ayağa kaldıracak başarılı politikaları beraber yürütmektir.’ dedi.

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ Programı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın 10 Kasım 2017 günü Erzurum’da düzenlenecek toplantıya katılacağını açıkladı. 


Sosyal ve ekonomik kalkınmanın 15 yıldır temellerini atan AK Parti'nin Türkiye'yi sosyal devlet anlayışı ile tanıştırdığını ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ‘Partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık’ın 10 Kasım 2017 günü saat 10.00’de Palandöken Kayak Merkezi Kafe 25’de yapacağımız ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Erzurum’u Dinliyoruz’ programında Erzurum’un kalkınması konusunda önemli projeler değerlendirilecek. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak sosyal devlet anlayışında uyguladığımız en önemli amaç, uyguladığımız sosyal politikalardır. Erzurum’un kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah nasip olursa Erzurum’un kalkınması için yeni yatırım projeleri kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Çalık’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplantıda öncelikli olarak yatırımlar ele alınacak. AK Parti iktidarı olarak 15 yılda çok önemli işler yaptık. Attığımız her adımı da milletimiz için attık. Eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar her alanda reform niteliğinde projeler yaptık. Sosyal politikaları artırmak için daha güçlü bir ekonomiye sahip olmamız gerekiyor. Biz Erzurum’un eğitimiyle, yatırımıyla, ticaretiyle anılmasını istiyoruz. Biliyoruz ki hedefimiz, kıblemiz, vicdanımız, bayrağımız, devletimiz bir. Tek hedefimiz var bu coğrafyayı ayağa kaldıracak başarılı politikaları beraber yürütmektir.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.