AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak vefat etti

SİYASET 11.01.2019 - 11:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak vefat etti

23 ve 24.dönem Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, hayatını kaybetti.
Erzurumsonhaber / Erzurum -   Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Aksak'ın bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti.   Eski Milletvekili Muhyettin Aksak'ın cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ankara'da toprağa verilecek...   MUHYETTİN AKSAK KİMDİR? Muhyettin Aksak, 10 Temmuz 1957'de Erzurum'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Behice'dir. İnşaat Mühendisi ve İş Adamı; Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi.  Abdurrahman Gazi Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı, Palandöken Vakfı Kurucu Genel Başkanlığı, İlim Yayma Cemiyeti Erzurum Şube Başkanlığı, Erzurum Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Erzurumspor Onursal Üyeliği, Erzurum Ticaret Odası ve Erzurum İnşaat Mühendisleri Odası Üyeliklerinde bulundu. Bir dönem Refah Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı görevini yürüttü. 1994-99 yılları arasında Refah Partisi adına Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanlığı 23 ve 24'ncü dönemlerde AK Parti Erzurum Milletvekilliği ve 23.dönemde de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amirliği görevini üstlendi. İngilizce bilen Aksak, evli ve 6 çocuk babasıydı.    Erzurumsonhaber Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere, eş, dost yakınları ve tüm Erzurum halkına başsağlığı dileriz...
23 ve 24.dönem Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, hayatını kaybetti.

Erzurumsonhaber / Erzurum -   Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Aksak'ın bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti.

 

Eski Milletvekili Muhyettin Aksak'ın cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ankara'da toprağa verilecek...

 

MUHYETTİN AKSAK KİMDİR?

Muhyettin Aksak, 10 Temmuz 1957'de Erzurum'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Behice'dir.

İnşaat Mühendisi ve İş Adamı; Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. 

Abdurrahman Gazi Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı, Palandöken Vakfı Kurucu Genel Başkanlığı, İlim Yayma Cemiyeti Erzurum Şube Başkanlığı, Erzurum Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Erzurumspor Onursal Üyeliği, Erzurum Ticaret Odası ve Erzurum İnşaat Mühendisleri Odası Üyeliklerinde bulundu. Bir dönem Refah Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı görevini yürüttü. 1994-99 yılları arasında Refah Partisi adına Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanlığı 23 ve 24'ncü dönemlerde AK Parti Erzurum Milletvekilliği ve 23.dönemde de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amirliği görevini üstlendi.

İngilizce bilen Aksak, evli ve 6 çocuk babasıydı. 

 

Erzurumsonhaber Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere, eş, dost yakınları ve tüm Erzurum halkına başsağlığı dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.