AK Parti Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara maske dağıtıldı

ERZURUM 15.05.2020 - 12:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara maske dağıtıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara maske dağıtıldı.      AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sercan Çelik, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske dağıttı.    Başkan Dönmez, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı ile vatandaşlara maske desteği sunduklarını belirtti. Dönmez vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları çağrısında bulunarak, devletin salgın hastalığın önlenmesi için her türlü önlemi aldığını, vatandaşların da kurallara uyması gerektiğini söyledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara maske dağıtıldı.   


  AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sercan Çelik, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske dağıttı. 


  Başkan Dönmez, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı ile vatandaşlara maske desteği sunduklarını belirtti. Dönmez vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları çağrısında bulunarak, devletin salgın hastalığın önlenmesi için her türlü önlemi aldığını, vatandaşların da kurallara uyması gerektiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.