Ak Parti Kararını verdi. Değişiklik Yok

SİYASET 14.11.2017 - 13:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ak Parti Kararını verdi. Değişiklik Yok

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Grubu, Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı üyelerini belirledi. TBMM Başkanvekilleri ve Grup Başkanvekilleri görevine aynı kadro ile devam ediyor. AK Parti, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında grup toplantısını yaptı. Ardından ise kapalı grup toplantısına geçildi. Bu bölümde TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ve Grup Yönetimi belli oldu. Buna göre TBMM Başkanvekilleri Ahmet Aydın ve Ayşenur Bahçekapılı görevine devam ediyor. Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, yeni dönemde de Grup Başkanvekili olarak görevlerini sürdürecek.  

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Grubu, Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı üyelerini belirledi. TBMM Başkanvekilleri ve Grup Başkanvekilleri görevine aynı kadro ile devam ediyor.

AK Parti, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında grup toplantısını yaptı. Ardından ise kapalı grup toplantısına geçildi. Bu bölümde TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ve Grup Yönetimi belli oldu. Buna göre TBMM Başkanvekilleri Ahmet Aydın ve Ayşenur Bahçekapılı görevine devam ediyor.

Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, yeni dönemde de Grup Başkanvekili olarak görevlerini sürdürecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.