AK Parti Milletvekili Ban, NATO PA ekonomi ve güvenlik komisyonu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi

ERZURUM 26.11.2020 - 11:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

AK Parti Milletvekili Ban, NATO PA ekonomi ve güvenlik komisyonu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban,  NATO Parlementer Assamblesi ekonomi ve güvenlik komisyonu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. 2016 yılından beri NATO PA Türk Grubu delegasyon üyesi güvenlik komisyonunda görev alan Taşkesenlioğlu Ban, üye ülkelerin oy birliği ile bu göreve getirildi.      Hafta sonu yapılan toplantıda NATO üyesi tüm ülkelerin oy birliği ile Başkan Yardımcılığına getirilen Ban, 2018 yılı Ocak ayından itibaren ekonomi ve güvenlik komisyonunda görev alıyordu. Online yapılan oylamada Fransız senatör Philippe Folliot başkan olarak seçilirken, Türk delegasyonundan da Zehra Taşkesenlioğlu Ban, başkan yardımcısı olarak seçildi. Komisyon, NATO üyelerinin ekonomi alanında ortak bir görüş oluşturma, güvelik alanında yapılan çalışmaların ekonomik boyutunu ele alacak. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban,  NATO Parlementer Assamblesi ekonomi ve güvenlik komisyonu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. 2016 yılından beri NATO PA Türk Grubu delegasyon üyesi güvenlik komisyonunda görev alan Taşkesenlioğlu Ban, üye ülkelerin oy birliği ile bu göreve getirildi.   


  Hafta sonu yapılan toplantıda NATO üyesi tüm ülkelerin oy birliği ile Başkan Yardımcılığına getirilen Ban, 2018 yılı Ocak ayından itibaren ekonomi ve güvenlik komisyonunda görev alıyordu. Online yapılan oylamada Fransız senatör Philippe Folliot başkan olarak seçilirken, Türk delegasyonundan da Zehra Taşkesenlioğlu Ban, başkan yardımcısı olarak seçildi. Komisyon, NATO üyelerinin ekonomi alanında ortak bir görüş oluşturma, güvelik alanında yapılan çalışmaların ekonomik boyutunu ele alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.