Ak Partililere Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

SİYASET 15.06.2018 - 00:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ak Partililere Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

Milletvekilinin esnaf gezisi sırasında silahlı kavga
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Hastanede tedavi altına alınan bir yaralının daha hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısı 4 oldu. Ölenlerin isimlerinin AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile karşı taraftakilerden Esved Şenyaşar, Fadıl Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar olduğu belirlendi.   Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum” Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.  Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Şanlıurfa Suruç’ta AK Partililere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kınadı. Kalın mesajında, “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi de saldırıda hayatını kaybetti. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Olay aydınlatılacak ve failler adalet önüne çıkartılacaktır” dedi. 
Milletvekilinin esnaf gezisi sırasında silahlı kavga

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Hastanede tedavi altına alınan bir yaralının daha hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısı 4 oldu. Ölenlerin isimlerinin AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile karşı taraftakilerden Esved Şenyaşar, Fadıl Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar olduğu belirlendi.

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Şanlıurfa Suruç’ta AK Partililere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kınadı. Kalın mesajında, “Suruç’taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi de saldırıda hayatını kaybetti. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Olay aydınlatılacak ve failler adalet önüne çıkartılacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.