Alkuş ailesinin acı günü

ERZURUM 15.03.2021 - 09:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Alkuş ailesinin acı günü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Barosu avukatlarından Uğur Alkuş’un babası Celal Alkuş bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek vefat etti.      Erzurum’un tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Celal Alkuş’un cenazesi bugün Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.    Cenaze namazına Erzurum Baro Başkanı Avukat Talat Göğebakan, kamu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, avukatlar, basın mensupları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Barosu avukatlarından Uğur Alkuş’un babası Celal Alkuş bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek vefat etti.   


  Erzurum’un tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Celal Alkuş’un cenazesi bugün Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. 


  Cenaze namazına Erzurum Baro Başkanı Avukat Talat Göğebakan, kamu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, avukatlar, basın mensupları, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.