Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Melih Akçay'dan Mevlid Kandili ve Cumhuriyet Bayram mesajı

ERZURUM 28.10.2020 - 16:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Melih Akçay'dan Mevlid Kandili ve Cumhuriyet Bayram mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Alperen Ocakları Erzurum il başkanı Melih Akçay Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayımladı.   Başkan Akçay " Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandil’ini bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.    İnsanlığa; hakkı, hakikati, merhameti, adaleti anlatan; hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren, Âlemlere rahmet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hayatını, gayesini, vb. birçok yönünü, en güzel şekilde tanımak ve anlamak, onun tebliğ ettiği vahyi, ahlakı, ilimi, hikmeti ve Kur’an-ı Kerim’in hükümlerini hayatımızda yaşanır kılarak, ailemize, toplumumuza anlatmamız, onu sevmenin en iyi göstergesi olacaktır.     Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinizi tebrik eder, Ülkemize ve İslam âlemine, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum,  hepimize hayırlı olsun.     29 Ekim; tarihe not düşülmüş, ülkemiz ve geleceğimiz için dönüm noktası olmuş şanlı bir zaferin taçlanmış halidir.  Bir milletin bağımsızlığı için verdiği mücadelenin gür sesidir. Türk Milletinin, kadını erkeği ile genç yaşlı demeden canla başla yazdığı kurtuluş destanının haklı gururudur Cumhuriyet.  Şanlı bayrağımızın yere düşmemesi uğruna, sancaklarda nöbet tutan Mehmetçiğin, ilk kurşuna siper olan vatanseverlerin ve ilelebet bağımsızlığı için mücadele edecek Türk Milletinin şanlı tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır 29 Ekim. Yüce Türk Milleti, her ferdi ile atalarından emanet aldığı Türkiye Cumhuriyeti'ni huzur ve refah içerisinde güçlü yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki tüm gayreti ile çalışacaktır.              Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 97. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. " dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Alperen Ocakları Erzurum il başkanı Melih Akçay Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Akçay " Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandil’ini bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. 

 

İnsanlığa; hakkı, hakikati, merhameti, adaleti anlatan; hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren, Âlemlere rahmet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hayatını, gayesini, vb. birçok yönünü, en güzel şekilde tanımak ve anlamak, onun tebliğ ettiği vahyi, ahlakı, ilimi, hikmeti ve Kur’an-ı Kerim’in hükümlerini hayatımızda yaşanır kılarak, ailemize, toplumumuza anlatmamız, onu sevmenin en iyi göstergesi olacaktır.  

 

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinizi tebrik eder, Ülkemize ve İslam âlemine, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum,  hepimize hayırlı olsun.  


 

29 Ekim; tarihe not düşülmüş, ülkemiz ve geleceğimiz için dönüm noktası olmuş şanlı bir zaferin taçlanmış halidir.  Bir milletin bağımsızlığı için verdiği mücadelenin gür sesidir. Türk Milletinin, kadını erkeği ile genç yaşlı demeden canla başla yazdığı kurtuluş destanının haklı gururudur Cumhuriyet.
 Şanlı bayrağımızın yere düşmemesi uğruna, sancaklarda nöbet tutan Mehmetçiğin, ilk kurşuna siper olan vatanseverlerin ve ilelebet bağımsızlığı için mücadele edecek Türk Milletinin şanlı tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır 29 Ekim. Yüce Türk Milleti, her ferdi ile atalarından emanet aldığı Türkiye Cumhuriyeti'ni huzur ve refah içerisinde güçlü yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki tüm gayreti ile çalışacaktır.


             Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 97. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. " dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.