Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığın'dan Doğu Türkistan'a Destek Sergisi

ERZURUM 13.02.2019 - 09:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığın'dan Doğu Türkistan'a Destek Sergisi

Alperen Ocakları Erzurum il başkanlığı Doğu Türkistan'da yaşanan zulme dikkat çekmek için sergiz düzenledi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığı, Ortaöğretim Teşkilatı MNG AVM’de Doğu Türkistan’da yaşan zulme dikkat çekmek için bir sergi düzenledi. Alperen Ocakları İl Sosyal Medya ve Basın Sorumlusu M. Alperen Tavlaş ; “Peygamber efendimizin; “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir.”  sözüyle çıktığımız bu yolda susmayacağız, ilk fırsatta elimizi de taşın altına koymaya hazırız’ diyerek sergimizi düzenledik . Allah’ın izniyle daha yapacağımız çok iş var ve bunun bilincindeyiz mühim olan da budur. Serginin amacı çevremizi de bilinçlendirmek; harekete geçmeye, zulmü duyurmaya, duâ etmeye davet etmektir.  Umuyoruz ki küçük dahi olsa da katkımız olmuştur” dedi.   Sergide Doğu Türkistan’da yaşanan zulümle ilgili fotoğraflar yer aldı.
Alperen Ocakları Erzurum il başkanlığı Doğu Türkistan'da yaşanan zulme dikkat çekmek için sergiz düzenledi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığı, Ortaöğretim Teşkilatı MNG AVM’de Doğu Türkistan’da yaşan zulme dikkat çekmek için bir sergi düzenledi.

Alperen Ocakları İl Sosyal Medya ve Basın Sorumlusu M. Alperen Tavlaş ; “Peygamber efendimizin; “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir.”  sözüyle çıktığımız bu yolda susmayacağız, ilk fırsatta elimizi de taşın altına koymaya hazırız’ diyerek sergimizi düzenledik . Allah’ın izniyle daha yapacağımız çok iş var ve bunun bilincindeyiz mühim olan da budur. Serginin amacı çevremizi de bilinçlendirmek; harekete geçmeye, zulmü duyurmaya, duâ etmeye davet etmektir.  Umuyoruz ki küçük dahi olsa da katkımız olmuştur” dedi.

 

Sergide Doğu Türkistan’da yaşanan zulümle ilgili fotoğraflar yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.