Alperen Ocaklarından Aşkale İlçesine Atama

ERZURUM 26.11.2018 - 12:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Alperen Ocaklarından Aşkale İlçesine Atama

Erzurum'da teşkilatkanmaya başlayan Alperen Ocakları İlk Atamasını Aşkale ilçesine yaptı.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Alperen Ocakları Erzurum il başkanlığı Tanıtım Medya Başkanı M.Alperen Tavlaş yaptığı yazılı açıklama ile Aşkale ilçesine atama yapıldığını belirtti.     Başkan Tavlaş Yaptığı açıklamada ; " Erzurum ilimizde teşkilatlanmaya başlayan Alperen Ocakları; İlimizde üniversitelerimiz ve ilçelerimiz için atamalara başlamış bulunmakta, bununla beraber yapılan ilk ilçe ataması Aşkale ilçemizde olmuştur.     Erzurum Alperen Ocakları İl Başkanımız Ali Güney  ve İl İkinci Başkanımız Alperen Polat 'ın taktirleri ile Aşkale ilçesi Alperen Ocakları İlçe Başkanlığına Enes Koçak atanmıştır. "       Atama sonrası Açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Aşkale ilçe Başkanı Enes Koçak ; “Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Bismillahirrahmanirrahim. 700 yıla aşkın süredir İslam'a Sancaktarlık yapan aziz Türk Milletinin gençlerine, geleceğine, yeniden Bismillah diyoruz. Hoca Ahmet Yesevi’den aldığımız çıra ateşini, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetim Alperenleri olarak İlahi Kelimetullah Nizami Alem için dünyayı aydınlatacağız. İl başkanımızın taktirleriyle gönül birliğimizi, ideallerimizi, geleceğe taşımak için; Alperen Ocakları Aşkale İlçe Başkanlığına getirildik. Geleceğimiz olan gençlerle beraber milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak yeni umutlar yeşertmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi         Enes Koçak başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, çıktığı bu kutlu yolda Allah (c.c) yâr ve yardımcısı olsun diyoruz.       Alperen Ocakları İl Medya ve Basın Sorumlusu M. Alperen Tavlaş
Erzurum'da teşkilatkanmaya başlayan Alperen Ocakları İlk Atamasını Aşkale ilçesine yaptı.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Alperen Ocakları Erzurum il başkanlığı Tanıtım Medya Başkanı M.Alperen Tavlaş yaptığı yazılı açıklama ile Aşkale ilçesine atama yapıldığını belirtti.

 
 
Başkan Tavlaş Yaptığı açıklamada ; " Erzurum ilimizde teşkilatlanmaya başlayan Alperen Ocakları; İlimizde üniversitelerimiz ve ilçelerimiz için atamalara başlamış bulunmakta, bununla beraber yapılan ilk ilçe ataması Aşkale ilçemizde olmuştur.
 
 
Erzurum Alperen Ocakları İl Başkanımız Ali Güney  ve İl İkinci Başkanımız Alperen Polat 'ın taktirleri ile Aşkale ilçesi Alperen Ocakları İlçe Başkanlığına Enes Koçak atanmıştır. "  
 
 
Atama sonrası Açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Aşkale ilçe Başkanı Enes Koçak ; “Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Bismillahirrahmanirrahim. 700 yıla aşkın süredir İslam'a Sancaktarlık yapan aziz Türk Milletinin gençlerine, geleceğine, yeniden Bismillah diyoruz. Hoca Ahmet Yesevi’den aldığımız çıra ateşini, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetim Alperenleri olarak İlahi Kelimetullah Nizami Alem için dünyayı aydınlatacağız. İl başkanımızın taktirleriyle gönül birliğimizi, ideallerimizi, geleceğe taşımak için; Alperen Ocakları Aşkale İlçe Başkanlığına getirildik. Geleceğimiz olan gençlerle beraber milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak yeni umutlar yeşertmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi
 
 
 
 
Enes Koçak başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, çıktığı bu kutlu yolda Allah (c.c) yâr ve yardımcısı olsun diyoruz.
 
 
 
Alperen Ocakları İl Medya ve Basın Sorumlusu M. Alperen Tavlaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.