Aşkale’de kurtuluş coşkusu

İLÇELER 03.03.2018 - 16:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aşkale’de kurtuluş coşkusu

Aşkale’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı düzenlenen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Hükümet Konağı önündeki kutlamalar sabah Atatürk anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. İlçe meydanında tertiplenen ikinci etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Erzurum Atatürk Üniversite Rektörü Prof.Dr Ömer Çomaklı, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  Programda sırasıyla Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın günün anlam ve önemine belirten konuşmalar yaptı.  Etkinlikte Aşkale’nin Kurtuluşu temsili olarak canlandırıldı. Davetliler bu esnada duygu dolu anlar yaşandı.  Törende Mehter takımı da mini bir konser verdi. Kurtuluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler ve ödül takdimi yapıldı. 
Aşkale’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı düzenlenen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Hükümet Konağı önündeki kutlamalar sabah Atatürk anıtına çelenklerin sunumu ile başladı. İlçe meydanında tertiplenen ikinci etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Erzurum Atatürk Üniversite Rektörü Prof.Dr Ömer Çomaklı, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


Programda sırasıyla Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın günün anlam ve önemine belirten konuşmalar yaptı. 


Etkinlikte Aşkale’nin Kurtuluşu temsili olarak canlandırıldı. Davetliler bu esnada duygu dolu anlar yaşandı. 


Törende Mehter takımı da mini bir konser verdi. Kurtuluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler ve ödül takdimi yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.