Aşkale’de muhteşem konser programı

İLÇELER 17.08.2019 - 11:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aşkale’de muhteşem konser programı

Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Aşkale İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa hazırlamış olduğu “Sılada 3 gün” adlı programın ikinci gününde yine muhteşem anlar yaşandı.      Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen  programa AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Lütfü Polat,  Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış,  Ak Parti İlçe Başkanı A. Kerim Polat, CHP İlçe Başkanı Celal Top, MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal, Göç İdaresi Erzurum il Müdürü Haşim Özcan, Erzurum Konfederasyon Başkanı Güngör Orbak, Dernekler Federasyon Başkanı Murat Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.    Şahin Sarıgül, Taner Mutlu, Yavuz Değirmenci ve Burhan Topal'ın sahne aldığı program da Aşkaleliler gönüllerince eğlendi.  Program sonunda etkinliğe katkı sağlayan kişi ve kurumlara plaket verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum  -  Aşkale İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa hazırlamış olduğu “Sılada 3 gün” adlı programın ikinci gününde yine muhteşem anlar yaşandı.   


  Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen  programa AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Lütfü Polat,  Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış,  Ak Parti İlçe Başkanı A. Kerim Polat, CHP İlçe Başkanı Celal Top, MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal, Göç İdaresi Erzurum il Müdürü Haşim Özcan, Erzurum Konfederasyon Başkanı Güngör Orbak, Dernekler Federasyon Başkanı Murat Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


  Şahin Sarıgül, Taner Mutlu, Yavuz Değirmenci ve Burhan Topal'ın sahne aldığı program da Aşkaleliler gönüllerince eğlendi.  Program sonunda etkinliğe katkı sağlayan kişi ve kurumlara plaket verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.