Atatürk Üniversitesi engelleri aşıyor

ERZURUM 07.11.2017 - 08:18, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Atatürk Üniversitesi engelleri aşıyor

Erzurum Down Sendromu Ve Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Neriman Özbaykal dernek üyeleri ile birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Neriman Özbaykal geçtiğimiz günlerde düzenlenen Engelsiz Şenlik ve bu yönde yapılan diğer aktiviteler için Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti. Başkan Özbaykal dernek olarak problemlerinden ve bu problemlere yönelik taleplerini gündeme getirdi. Rektör Çomaklı’nın engellilere yönelik göstermiş olduğu hassasiyetin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Özbaykal, Atatürk Üniversitesi ile işbirliği içinde yeni projelerde yer almak isteklerini iletti. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, STK’lar ile birlikte yapılacak yeni projelerin 3. Nesil hedefleri arasında yer aldığını ve yapılacak her türlü projede destek olacaklarını bildirdi. Rektör Çomaklı: “Engelsiz bir üniversite olma vizyonu; herkesin eşit olanaklara sahip olarak öğrenim gördüğü, çalıştığı ve hizmet aldığı bir üniversite olarak, engellilik alanında yurt içi ve yurt dışındaki farklı disiplin ve sektörlerdeki kuruluşlarla bilimsel işbirlikleri oluşturmak, akademik çalışmalar yapmak ve bu çalışmaları hayata geçirmek” olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda Rektör Çomaklı, konuğu dernek üyesi Down Sendromlu Hasan Kudar’a kol saati ve üniversiteyi simgeleyen çeşitli ürünler hediye etti.
Erzurum Down Sendromu Ve Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Neriman Özbaykal dernek üyeleri ile birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Neriman Özbaykal geçtiğimiz günlerde düzenlenen Engelsiz Şenlik ve bu yönde yapılan diğer aktiviteler için Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti.


Başkan Özbaykal dernek olarak problemlerinden ve bu problemlere yönelik taleplerini gündeme getirdi. Rektör Çomaklı’nın engellilere yönelik göstermiş olduğu hassasiyetin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Özbaykal, Atatürk Üniversitesi ile işbirliği içinde yeni projelerde yer almak isteklerini iletti.


Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, STK’lar ile birlikte yapılacak yeni projelerin 3. Nesil hedefleri arasında yer aldığını ve yapılacak her türlü projede destek olacaklarını bildirdi. Rektör Çomaklı: “Engelsiz bir üniversite olma vizyonu; herkesin eşit olanaklara sahip olarak öğrenim gördüğü, çalıştığı ve hizmet aldığı bir üniversite olarak, engellilik alanında yurt içi ve yurt dışındaki farklı disiplin ve sektörlerdeki kuruluşlarla bilimsel işbirlikleri oluşturmak, akademik çalışmalar yapmak ve bu çalışmaları hayata geçirmek” olduğunu belirtti.


Ziyaretin sonunda Rektör Çomaklı, konuğu dernek üyesi Down Sendromlu Hasan Kudar’a kol saati ve üniversiteyi simgeleyen çeşitli ürünler hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.