Atatürk Üniversitesi öğrencisi Gaffar Okan belgeselini çekti

BÖLGE 24.01.2021 - 12:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Atatürk Üniversitesi öğrencisi Gaffar Okan belgeselini çekti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aslen Diyarbakırlı olan ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü okuyan gazeteci Devrim Aktürk, Diyarbakır’da şehit olan Ali Gaffar Okkan Belgeselini çekti.     Aslen Diyarbakırlı olan ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü okuyan gazeteci Devrim Aktürk, Diyarbakır’da 24 Ocak 2001 tarihinde kimliği belirsiz kişilerce uğranılan suikast sonucu şehit düşen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü  Ali Gaffar Okkan için Belgeseli çekti. O dönem Gaffar Okkan ile görüşmüş, onunla iletişim kurmuş olan isimleri belgeseline dahil eden Aktürk, 1 ayın sonunda belgeselini YouTube üzerinden yayınladı. Görüştüğü isimler arasında ise dönemin Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, Habertürk Büro Şefi ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç, DİKTUMDER (Diyarbakır Kültür Turizm ve Musiki Derneği) Başkanı Kenan Aksu ve adı Gaffar Okkan İpek vardı.     “GAFFAR BABAMIZA OLAN SEVGİMİZ BAKİDİR”   Ali Gaffar Okkan belgeseli için birçok kişiyle iletişime geçtiğini belirten Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi, aynı zamanda Gazeteci olan Devrim Aktürk, “Bu tarz belgeseller ile kentimize yeni bir misyon, güçlü bir vizyon kazandırmanın çabası, uğraşı içerisindeyim. Her halükarda eleştiriler ve sert tepkiler olacaktır. Bizler eleştiriye açık olan bireyler olarak her türlü zorluğa karşı ayakta kalarak, bunun mücadelesini vereceğiz, vermekle de mükellefiz. Çünkü bizim Gaffar Babamıza olan sevgimiz bakidir. Bu süre zarfında şahsıma destek olan Gazeteci Fatih Suruç’a, Müzisyen dostum Sara Kubanç'a ve şahsımla röportaj yapmayı kabul edip, belgeselde yer alma konusunda onay veren her değerli ismimize teşekkürlerimi eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.    

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aslen Diyarbakırlı olan ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü okuyan gazeteci Devrim Aktürk, Diyarbakır’da şehit olan Ali Gaffar Okkan Belgeselini çekti.

 

 

Aslen Diyarbakırlı olan ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü okuyan gazeteci Devrim Aktürk, Diyarbakır’da 24 Ocak 2001 tarihinde kimliği belirsiz kişilerce uğranılan suikast sonucu şehit düşen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü  Ali Gaffar Okkan için Belgeseli çekti. O dönem Gaffar Okkan ile görüşmüş, onunla iletişim kurmuş olan isimleri belgeseline dahil eden Aktürk, 1 ayın sonunda belgeselini YouTube üzerinden yayınladı. Görüştüğü isimler arasında ise dönemin Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, Habertürk Büro Şefi ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç, DİKTUMDER (Diyarbakır Kültür Turizm ve Musiki Derneği) Başkanı Kenan Aksu ve adı Gaffar Okkan İpek vardı.

 

 

“GAFFAR BABAMIZA OLAN SEVGİMİZ BAKİDİR”

 

Ali Gaffar Okkan belgeseli için birçok kişiyle iletişime geçtiğini belirten Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi, aynı zamanda Gazeteci olan Devrim Aktürk, “Bu tarz belgeseller ile kentimize yeni bir misyon, güçlü bir vizyon kazandırmanın çabası, uğraşı içerisindeyim. Her halükarda eleştiriler ve sert tepkiler olacaktır. Bizler eleştiriye açık olan bireyler olarak her türlü zorluğa karşı ayakta kalarak, bunun mücadelesini vereceğiz, vermekle de mükellefiz. Çünkü bizim Gaffar Babamıza olan sevgimiz bakidir. Bu süre zarfında şahsıma destek olan Gazeteci Fatih Suruç’a, Müzisyen dostum Sara Kubanç'a ve şahsımla röportaj yapmayı kabul edip, belgeselde yer alma konusunda onay veren her değerli ismimize teşekkürlerimi eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.