Avrupa Şampiyonu Gökhan Seven memleketi Erzurum’da karşılandı

SPOR 03.06.2018 - 15:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Avrupa Şampiyonu Gökhan Seven memleketi Erzurum’da karşılandı

Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya ile yurda döndü.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Havalimanında Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Gökhan Seven’i, Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt coşkuyla karşılayıp, Milli Sporcunun sevincini paylaştılar.    Erzurum Havalimanında açıklama yapan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, “Milli Sporcumuz Gökhan Seven’i Bulgaristan’a uğurlarken Şampiyon olacağına ve bayrağımızı göndere çekeceğine inanmıştık. Onunla gurur duyuyoruz” dedi.    Keleşoğlu, “Milli Sporcumuz Gökhan Seven’in aynı zamanda Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyesi olması ve Gökhan kardeşimizle birlikte Engelli kardeşlerimizi ilgilendiren sosyal sorumluluk projelerinde birlikte çalışmamız, Şampiyonun Erzurum’un öz evladı olması ve yakinen tanımamız sevincimizi ve coşkumuzu kat ve kat artırmıştır. Milli Sporcumuz Gökhan Seven daha önce 5 kez Dünya Şampiyonu, 6 kez Avrupa Şampiyonu ve 2 kez de Asya Şampiyonu olmuştur. Bulgaristan’daki son müsabakalarda yeniden Avrupa Şampiyonu olarak, Avrupa’da ki Şampiyonluk sayısını 7’ye çıkarmış, bileği bükülemez ve yenilmez sporcuların arasına adını altın harflerle yazdırmıştır. Engelliler Meclis Üyemiz ve Milli Sporcumuz Gökhan Seven Türkiye’nin ve Erzurumlu Hemşehrilerimizin Cihan’daki gurur kaynağı, Dünyada eşine az rastlanılan zekasıyla deha, bilek gücüyle ise kudretli ve muazzam bir sporcudur” dedi.    Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya ile yurda dönen Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven “Ülkeme, bir kez daha bu gururu yaşattığım için mutluyum” dedi. Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Gökhan Seven, zaferimi Türk milletine ve Dadaşlara armağan ediyorum. Bana destek ve moral veren herkese çok teşekkür ederim. Bu zafer Türk milletinindir. Bulgaristan’da çok zorlu maçlar yaptım. Rakiplerimi üstün arayla yenerek Avrupa Şampiyonu oldum.  Allah bu sevinci tüm Türk Sporculara nasip etsin milyonda birdir bu başarı. Bu gururu anlatamıyorum. Farklı bir duygu dedi. Avrupa Şampiyonu Bedensel Engelli Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven hedefimde yeniden Dünya Şampiyonu ve ilerleyen zamanlarda da Olimpiyat Şampiyonu olmak var. Daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacağım. Ülkemi daha büyük yerlere taşıyacağım ve bayrağımı göndere tekrar çekeceğim. Buna inanıyorum” dedi.    Dünya, Avrupa ve Asya Şampiyonu Erzurumlu Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven, “Manevi destekleri, ilgi, alakaları, moral ve motivasyonlarından dolayı bana daima ağabeylik yapıp yol gösteren, Erzurum ve Engelliler için gece gündüz çalışan, her alanda başarılı olan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu’na, Erzurum’un sevilen simalarından, kalplere sirayet eden Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’e ve cana candan yakın Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı kardeşim Burhanettin Yeşilyurt’a teşekkür ederim” diye konuştu. 
Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya ile yurda döndü.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Havalimanında Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Gökhan Seven’i, Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt coşkuyla karşılayıp, Milli Sporcunun sevincini paylaştılar. 


  Erzurum Havalimanında açıklama yapan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, “Milli Sporcumuz Gökhan Seven’i Bulgaristan’a uğurlarken Şampiyon olacağına ve bayrağımızı göndere çekeceğine inanmıştık. Onunla gurur duyuyoruz” dedi. 


  Keleşoğlu, “Milli Sporcumuz Gökhan Seven’in aynı zamanda Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyesi olması ve Gökhan kardeşimizle birlikte Engelli kardeşlerimizi ilgilendiren sosyal sorumluluk projelerinde birlikte çalışmamız, Şampiyonun Erzurum’un öz evladı olması ve yakinen tanımamız sevincimizi ve coşkumuzu kat ve kat artırmıştır. Milli Sporcumuz Gökhan Seven daha önce 5 kez Dünya Şampiyonu, 6 kez Avrupa Şampiyonu ve 2 kez de Asya Şampiyonu olmuştur. Bulgaristan’daki son müsabakalarda yeniden Avrupa Şampiyonu olarak, Avrupa’da ki Şampiyonluk sayısını 7’ye çıkarmış, bileği bükülemez ve yenilmez sporcuların arasına adını altın harflerle yazdırmıştır. Engelliler Meclis Üyemiz ve Milli Sporcumuz Gökhan Seven Türkiye’nin ve Erzurumlu Hemşehrilerimizin Cihan’daki gurur kaynağı, Dünyada eşine az rastlanılan zekasıyla deha, bilek gücüyle ise kudretli ve muazzam bir sporcudur” dedi. 


  Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya ile yurda dönen Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven “Ülkeme, bir kez daha bu gururu yaşattığım için mutluyum” dedi. Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Gökhan Seven, zaferimi Türk milletine ve Dadaşlara armağan ediyorum. Bana destek ve moral veren herkese çok teşekkür ederim. Bu zafer Türk milletinindir. Bulgaristan’da çok zorlu maçlar yaptım. Rakiplerimi üstün arayla yenerek Avrupa Şampiyonu oldum.  Allah bu sevinci tüm Türk Sporculara nasip etsin milyonda birdir bu başarı. Bu gururu anlatamıyorum. Farklı bir duygu dedi. Avrupa Şampiyonu Bedensel Engelli Erzurumlu Milli Sporcu Gökhan Seven hedefimde yeniden Dünya Şampiyonu ve ilerleyen zamanlarda da Olimpiyat Şampiyonu olmak var. Daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacağım. Ülkemi daha büyük yerlere taşıyacağım ve bayrağımı göndere tekrar çekeceğim. Buna inanıyorum” dedi. 


  Dünya, Avrupa ve Asya Şampiyonu Erzurumlu Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven, “Manevi destekleri, ilgi, alakaları, moral ve motivasyonlarından dolayı bana daima ağabeylik yapıp yol gösteren, Erzurum ve Engelliler için gece gündüz çalışan, her alanda başarılı olan Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu’na, Erzurum’un sevilen simalarından, kalplere sirayet eden Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’e ve cana candan yakın Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı kardeşim Burhanettin Yeşilyurt’a teşekkür ederim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.