Aydemir’den Milli irade ruhu vurgusu

ERZURUM 10.11.2017 - 12:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir’den Milli irade ruhu vurgusu

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye’nin, ecdattan miras alınan dirayet ve ruhla 1923’ten 2023’e kararlı bir ufuk yürüyüşü içinde olduğunu vurgulayarak, ‘Vatanın birliği, milletin bütünlüğü, devletin dirliği imanıyla, milli irade tarihe yürüyüşünü ilelebet sürdürecektir. ‘dedi.  AYDEMİR’DEN ANMA MESAJI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz, bizi kardeşlik, birlik ve beraberlik doğrusunda buluşturan; cihana, tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet duruşunu kaydeden liderlerini unutmayacaktır. ‘ ifadesini kullandı. MİLLİ İRADE RUHU Mesajında Cumhuriyet ve milli irade ruhuna değinen Milletvekili Aydemir, bu ruhun Çanakkale’den Kuttül Amare, Aziziye’den Sakarya’ya, milletçe yazılan destanların kaydı olduğunu, belirtti. Aydemir, ‘Yüce Milletimiz, Milli irade vicdan ve haysiyetinin ifadesi olan cumhuriyetimizin değerlerine vefalı, onun kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına minnettardır.’ dedi. AK LİDERİN KARARLILIK VURGUSU Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.’ vurgusunda yüreklerimizi buluşturuyoruz. Bu davada, milletçe sadığız’ kaydını düştü. ANMA Milletvekili Aydemir, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve şükranla anıyor, onun silah arkadaşları ile millet yolunda ve mukaddesler uğrunda nefislerini adayan şehitlerimizi, kahramanlarımızı minnet ve saygıyla yad ediyoruz.’ dedi.

Erzurum Son Haber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye’nin, ecdattan miras alınan dirayet ve ruhla 1923’ten 2023’e kararlı bir ufuk yürüyüşü içinde olduğunu vurgulayarak, ‘Vatanın birliği, milletin bütünlüğü, devletin dirliği imanıyla, milli irade tarihe yürüyüşünü ilelebet sürdürecektir. ‘dedi. 


AYDEMİR’DEN ANMA MESAJI


Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz, bizi kardeşlik, birlik ve beraberlik doğrusunda buluşturan; cihana, tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet duruşunu kaydeden liderlerini unutmayacaktır. ‘ ifadesini kullandı.


MİLLİ İRADE RUHU


Mesajında Cumhuriyet ve milli irade ruhuna değinen Milletvekili Aydemir, bu ruhun Çanakkale’den Kuttül Amare, Aziziye’den Sakarya’ya, milletçe yazılan destanların kaydı olduğunu, belirtti. Aydemir, ‘Yüce Milletimiz, Milli irade vicdan ve haysiyetinin ifadesi olan cumhuriyetimizin değerlerine vefalı, onun kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına minnettardır.’ dedi.


AK LİDERİN KARARLILIK VURGUSU


Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.’ vurgusunda yüreklerimizi buluşturuyoruz. Bu davada, milletçe sadığız’ kaydını düştü.


ANMA


Milletvekili Aydemir, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve şükranla anıyor, onun silah arkadaşları ile millet yolunda ve mukaddesler uğrunda nefislerini adayan şehitlerimizi, kahramanlarımızı minnet ve saygıyla yad ediyoruz.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.