Aydemir’den sert tepki

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2017 - 19:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Aydemir’den sert tepki

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHPli bir belediye başkanın kendi parti kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerinin kabul edilemez, edepsiz bir yaklaşım olduğunu belirterek sert tepki verdi.  AYDEMİR: ‘BU EDEPSİZLİK VE AHLAKSIZLIKTIR’ AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik olarak yaptığı nümayiş ve ayaklanma çağrısının suç teşkil ettiğini kaydederek söylemi edepsizlik ve ahlaksızlık olarak nitelendirdi. Milletvekili Aydemir, ‘CHPli belediye başkanın ifadeleri FETÖcü tarzın siyasetteki yansımalarıdır. Siyaset kurumu bu tip şahıslardan arındırılmalıdır.’ dedi. AYDEMİR: ‘FETÖCÜ SÖYLEMLERİ TELİN EDİYORUZ’ Süleymanpaşa Belediye Başkanın söylemlerini telin ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ’Bir Belediye başkanı düşünün ki, bu ülkeyi yöneten en zirvedeki şahsiyete bir hakaret geliştiriyor ve nümayişe, ayaklanmaya çağırıyor. Bu suçtur zaten. Hukuk gerekeni yapacaktır mutlaka. Bu tip insanlara karşı siyaset kurumlarının bir müeyyide uygulamasını bekliyoruz. Beyin kıvrımları terörize olmuş anlayışların siyaset zemininden sürklase edilip atılması lazım. Bir belediye başkanı nasıl olabilir, halkı ayaklanmaya çağırabilir? CHPli belediye başkanın ifadeleri FETÖcü tarzın siyasetteki yansımalarıdır . Şu an cari olan halen daha zihinlerinde bu neviden düşünce besleyenlerin siyasetin içinde yer aldığını gösteriyor. Bunlara mutlaka, vatandaşımız kalbi tepki veriyor, siyaset kurumunun da kendisini bu tip insanlardan temizlemesi lazım’ dedi. AK ÖNDER, AK UFKUMUZDUR Halkın, istisnasız biçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için tarihi bir şans, küresel boyutta milli iradeyi temsilde tarihi bir şahsiyet olarak görüp, onun ufkuna yöneldiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz, Ak ufkumuzdur. Milletimizin AK önderimize olan teveccüh, saygı ve muhabbeti, CHP’li belediye başkanının edepsiz yaklaşımını telin ve tekzip etmektedir ve daim edecektir ‘ dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHPli bir belediye başkanın kendi parti kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerinin kabul edilemez, edepsiz bir yaklaşım olduğunu belirterek sert tepki verdi. 


AYDEMİR: ‘BU EDEPSİZLİK VE AHLAKSIZLIKTIR’


AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik olarak yaptığı nümayiş ve ayaklanma çağrısının suç teşkil ettiğini kaydederek söylemi edepsizlik ve ahlaksızlık olarak nitelendirdi. Milletvekili Aydemir, ‘CHPli belediye başkanın ifadeleri FETÖcü tarzın siyasetteki yansımalarıdır. Siyaset kurumu bu tip şahıslardan arındırılmalıdır.’ dedi.


AYDEMİR: ‘FETÖCÜ SÖYLEMLERİ TELİN EDİYORUZ’


Süleymanpaşa Belediye Başkanın söylemlerini telin ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ’Bir Belediye başkanı düşünün ki, bu ülkeyi yöneten en zirvedeki şahsiyete bir hakaret geliştiriyor ve nümayişe, ayaklanmaya çağırıyor. Bu suçtur zaten. Hukuk gerekeni yapacaktır mutlaka. Bu tip insanlara karşı siyaset kurumlarının bir müeyyide uygulamasını bekliyoruz. Beyin kıvrımları terörize olmuş anlayışların siyaset zemininden sürklase edilip atılması lazım. Bir belediye başkanı nasıl olabilir, halkı ayaklanmaya çağırabilir? CHPli belediye başkanın ifadeleri FETÖcü tarzın siyasetteki yansımalarıdır . Şu an cari olan halen daha zihinlerinde bu neviden düşünce besleyenlerin siyasetin içinde yer aldığını gösteriyor. Bunlara mutlaka, vatandaşımız kalbi tepki veriyor, siyaset kurumunun da kendisini bu tip insanlardan temizlemesi lazım’ dedi.


AK ÖNDER, AK UFKUMUZDUR


Halkın, istisnasız biçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için tarihi bir şans, küresel boyutta milli iradeyi temsilde tarihi bir şahsiyet olarak görüp, onun ufkuna yöneldiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz, Ak ufkumuzdur. Milletimizin AK önderimize olan teveccüh, saygı ve muhabbeti, CHP’li belediye başkanının edepsiz yaklaşımını telin ve tekzip etmektedir ve daim edecektir ‘ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.