Bakan Albayrak'tan Esnaf ve Sanayiciye destek açıklaması

EKONOMİ 18.04.2020 - 17:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakan Albayrak'tan Esnaf ve Sanayiciye destek açıklaması

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bakan Albayrak açıkladı, esnafa toplam 10 milyar 836 milyonluk destek yapıldı'           Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, esnafa toplam 10 milyar 836 milyon sanayiciye ise 59 milyar 62 milyon TL destek yapıldığını duyurdu.   Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, esnafa ve sanayiciye verilen desteklere ilişkin bir açıklamada bulundu. Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kamu bankalarımız ile esnafımıza ve sanayicimize sağladığımız desteklerde hız kesmiyoruz. Esnafımıza tahsis ettiğimiz finansman Paraf Ticari ile birlikte toplam 10 milyar 836 milyona, sanayicimize sağladığımız destek ise 59 milyar 62 milyon TL'ye ulaştı" dedi.                

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bakan Albayrak açıkladı, esnafa toplam 10 milyar 836 milyonluk destek yapıldı'

 

Bakan Albayrak açıkladı, esnafa toplam 10 milyar 836 milyonluk destek yapıldı'

 

 

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, esnafa toplam 10 milyar 836 milyon sanayiciye ise 59 milyar 62 milyon TL destek yapıldığını duyurdu.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, esnafa ve sanayiciye verilen desteklere ilişkin bir açıklamada bulundu. Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kamu bankalarımız ile esnafımıza ve sanayicimize sağladığımız desteklerde hız kesmiyoruz. Esnafımıza tahsis ettiğimiz finansman Paraf Ticari ile birlikte toplam 10 milyar 836 milyona, sanayicimize sağladığımız destek ise 59 milyar 62 milyon TL'ye ulaştı" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.