Bakan Koca ve Selçuk'dan önemli açıklamalar: 30'Nisan'a kadar okullara ara verildi'

GÜNDEM 25.03.2020 - 20:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakan Koca ve Selçuk'dan önemli açıklamalar: 30'Nisan'a kadar okullara ara verildi'

Erzurumsonhaber / Erzurum - Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası, Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamalarda bulunuyor.   Bakan Fahrettin Koca'nın açıklamalarından satır başları;   Bilim, bugün için büyük vaatlerde bulunamıyor. Bu insan sağlığının yeni ve sırrı tam olarak çözülememiş düşmanı.   Koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelenin başarısı tek tek her birimize bağlıdır."   Virüs genç, orta yaşlı ayrımı yapmıyor. Fark etmediğiniz bir hastalığınız varsa virüs onu ortaya çıkaracak.   OKULLARA VERİLEN ARA UZATILACAK   Okula verilen ara uzatılacak. Eğitim okul içinde yapılmıyor, bu tatil değil, eğitim devam ediyor.   Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları;     Bilim kurulunun önerisiyle 30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu.   LGS ERTELENECEK Mİ?   LGS'nin ne şekilde yapılacağına dair bizim 3 senaryomuz var. Bu senaryolara bağlı olarak paketlerimiz var. Sınavların ertelenmesi veya ertelenmemesi tamamen buradaki bilimsel metodoloji sonucunda ortaya çıkacak kararlara bağlı, kararlar ne olursa olsun tedbirimiz hazır.   ÖZEL OKULLARIN DURUMU   Özel okullara ilişkin sorulan soruya Bakan Ziya Selçuk, ''Bu konu uzun soluklu bir konu. Ve telafisi yapılacak bir husus. Tamamlayacak ve telafi edilecek bir eğitim bu. Bu konuda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum' dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası, Sağlık Bakanı Koca ve Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamalarda bulunuyor.

 

Bakan Fahrettin Koca'nın açıklamalarından satır başları;

 

Bilim, bugün için büyük vaatlerde bulunamıyor. Bu insan sağlığının yeni ve sırrı tam olarak çözülememiş düşmanı.

 

Koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelenin başarısı tek tek her birimize bağlıdır."

 

Virüs genç, orta yaşlı ayrımı yapmıyor. Fark etmediğiniz bir hastalığınız varsa virüs onu ortaya çıkaracak.

 

OKULLARA VERİLEN ARA UZATILACAK

 

Okula verilen ara uzatılacak. Eğitim okul içinde yapılmıyor, bu tatil değil, eğitim devam ediyor.

 

Bakan Selçuk'un açıklamalarından satır başları;

 

 

Bilim kurulunun önerisiyle 30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu.

 

LGS ERTELENECEK Mİ?

 

LGS'nin ne şekilde yapılacağına dair bizim 3 senaryomuz var. Bu senaryolara bağlı olarak paketlerimiz var. Sınavların ertelenmesi veya ertelenmemesi tamamen buradaki bilimsel metodoloji sonucunda ortaya çıkacak kararlara bağlı, kararlar ne olursa olsun tedbirimiz hazır.

 

ÖZEL OKULLARIN DURUMU

 

Özel okullara ilişkin sorulan soruya Bakan Ziya Selçuk, ''Bu konu uzun soluklu bir konu. Ve telafisi yapılacak bir husus. Tamamlayacak ve telafi edilecek bir eğitim bu. Bu konuda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.