Bakü Avrasya Üniversitesi'nde muhteşem "Mezun töreni" düzenlendi

DÜNYA 23.06.2018 - 16:06, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bakü Avrasya Üniversitesi'nde muhteşem "Mezun töreni" düzenlendi

ERZURUMSONHABER / ERZURUM - Azerbaycan devlet marşı'nın seslendirilmesi ile başlayan etkinlik, üniversitenin rektörü prof. Nazım Hüseyinli'nin yeni hayata giren Azerbaycan gençliğini, aynı zamanda üniversiteyi başarıyla bitirip mezun adına layık görülen öğrencilere tebrik konuşması ile devam etti. Etkinliğe katılan üniversite yönetimi ile birlikte, icimaiyyət temsilcileri, mezunların ebeveynleri en iyi dileklerini belirttiler, bundan sonraki hayatlarında isimlerinin hep yüksekten gelmesini arzu ettiler. Üniversitenin her iki fakültesi öğrencilerine ictmai etkinliklerine, aynı zamanda eğitimde yüksek sonuçlarına göre fəxri-fərmanlar ve diplomalar sunan edilib.daha sonra üniversitenin eğitim çalışmaları sorumlu rektör yardımcısı Nigar Hüseynova konuşma yaparak ebeveynlere "mezun törəni" ndə aktif katılımlarına dolayı teşekkür etti ve mezun adına layık görülen tüm öğrencilere "Öğrenci andı" na bağlı kalmayı tavsiye etti. Etkinlik öğrencilerin konuşmaları, Azerbaycan'ın ulusal dansları, davet edilen sanatçıların ifaları ile devam ettirilmiştir.

ERZURUMSONHABER / ERZURUM - Azerbaycan devlet marşı'nın seslendirilmesi ile başlayan etkinlik, üniversitenin rektörü prof. Nazım Hüseyinli'nin yeni hayata giren Azerbaycan gençliğini, aynı zamanda üniversiteyi başarıyla bitirip mezun adına layık görülen öğrencilere tebrik konuşması ile devam etti.


Etkinliğe katılan üniversite yönetimi ile birlikte, icimaiyyət temsilcileri, mezunların ebeveynleri en iyi dileklerini belirttiler, bundan sonraki hayatlarında isimlerinin hep yüksekten gelmesini arzu ettiler.

Üniversitenin her iki fakültesi öğrencilerine ictmai etkinliklerine, aynı zamanda eğitimde yüksek sonuçlarına göre fəxri-fərmanlar ve diplomalar sunan edilib.daha sonra üniversitenin eğitim çalışmaları sorumlu rektör yardımcısı Nigar Hüseynova konuşma yaparak ebeveynlere "mezun törəni" ndə aktif katılımlarına dolayı teşekkür etti ve mezun adına layık görülen tüm öğrencilere "Öğrenci andı" na bağlı kalmayı tavsiye etti.

Etkinlik öğrencilerin konuşmaları, Azerbaycan'ın ulusal dansları, davet edilen sanatçıların ifaları ile devam ettirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.