Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2017 - 16:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur istifa etti. Ahmet Edip Uğur kimdir?
Erzurumsonhaber / Erzurum - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı AHMET EDİP UĞUR KİMDİR? Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 7 Nisan 1950 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Balıkesirlidir. İstanbul Işık Lisesinde Orta öğrenimini, İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümünde Yüksek öğrenimini tamamlamıştır. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Nurgül Uğur ile evli ve üç çocuk babasıdır. Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı yapmıştır.Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanlığı görevine 2008 yılından bu yana devam etmektedir. Balıkesir Milletvekili olarak 18. Dönemde ilk kez parlamentoya girdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanlığı yapan Ahmet Edip Uğur, 22. 23. ve 24. Dönemler de adaylığını koyarak üst üste üç defa Milletvekili seçilmiştir. 2008 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve idari İşler Başkanı olarak görev yapmıştır. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde 39.8 oy ile Adalet ve Kalkınma Partisinden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.
Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur istifa etti. Ahmet Edip Uğur kimdir?

Erzurumsonhaber / Erzurum - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gözyaşları içinde hem başkanlık görevinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı

AHMET EDİP UĞUR KİMDİR?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 7 Nisan 1950 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Balıkesirlidir.

İstanbul Işık Lisesinde Orta öğrenimini, İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümünde Yüksek öğrenimini tamamlamıştır.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Nurgül Uğur ile evli ve üç çocuk babasıdır.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı yapmıştır.Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanlığı görevine 2008 yılından bu yana devam etmektedir.

Balıkesir Milletvekili olarak 18. Dönemde ilk kez parlamentoya girdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanlığı yapan Ahmet Edip Uğur, 22. 23. ve 24. Dönemler de adaylığını koyarak üst üste üç defa Milletvekili seçilmiştir. 2008 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve idari İşler Başkanı olarak görev yapmıştır.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde 39.8 oy ile Adalet ve Kalkınma Partisinden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.