Başkan Atıcı'dan Ramazan Bayram Mesajı

02.06.2019 - 16:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Atıcı'dan Ramazan Bayram Mesajı

Güven İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Kübra ATICI Ramazan bayramının birlik ve beraberliğin pekiştirildiği mutlulukların paylaşıldığını belirtti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Güven İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Kübra ATICI Ramazan bayramının birlik ve beraberliğin pekiştirildiği mutlulukların paylaşıldığını belirtti. Başkan Atıcı yayınladığı mesajda " Bayramlar,toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Ramazan Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Bu duygu ve düşüncelerle;milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutlar, sağlık ve mutluluk içinde nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum." dedi.  
Güven İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Kübra ATICI Ramazan bayramının birlik ve beraberliğin pekiştirildiği mutlulukların paylaşıldığını belirtti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Güven İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Kübra ATICI Ramazan bayramının birlik ve beraberliğin pekiştirildiği mutlulukların paylaşıldığını belirtti.

Başkan Atıcı yayınladığı mesajda " Bayramlar,toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Ramazan Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.


Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.


Bu duygu ve düşüncelerle;milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutlar, sağlık ve mutluluk içinde nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.