Başkan Demir’e Oltu Belediye Başkan adayından tam destek

ERZURUM 30.01.2019 - 11:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Demir’e Oltu Belediye Başkan adayından tam destek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ak Parti Oltu Belediye Başkan adayı Celal Çelebi, Erzurum MÜSİAD Başkanlığına seçilen Oltulu iş adamı Fuat Demir’i yalnız bırakmadı.      Ak Parti Oltu Belediye Başkan adayı Celal Çelebi Erzurum MÜSİAD genel kurul toplantısının ardından Fuat Demir’i makamında ziyaret ederek her an yanında ve destekçisi olduğunu söyledi. “Fuat Demir’in bu işi layıkı ile yapacağından hiç şüphem yok” diyen Çelebi, “Erzurum’a ve Oltumuza çok şey kazandıracağına eminim” dedi.    Demir, ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek  Çelebi’ye Oltu Belediye Başkanlığını yolunda başarılar diledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ak Parti Oltu Belediye Başkan adayı Celal Çelebi, Erzurum MÜSİAD Başkanlığına seçilen Oltulu iş adamı Fuat Demir’i yalnız bırakmadı.   


  Ak Parti Oltu Belediye Başkan adayı Celal Çelebi Erzurum MÜSİAD genel kurul toplantısının ardından Fuat Demir’i makamında ziyaret ederek her an yanında ve destekçisi olduğunu söyledi. “Fuat Demir’in bu işi layıkı ile yapacağından hiç şüphem yok” diyen Çelebi, “Erzurum’a ve Oltumuza çok şey kazandıracağına eminim” dedi. 


  Demir, ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek  Çelebi’ye Oltu Belediye Başkanlığını yolunda başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.