Başkan Sekmen’den müşavere buluşmaları

ERZURUM 15.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Sekmen’den müşavere buluşmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, müşavere buluşmalarına bu kez mülki amirleri de dâhil etti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in müşavere buluşmaları devam ediyor. Her gün teravih namazını farklı bir semtte kılan ve o bölgenin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sekmen, dünkü programını ise mülki amirlerle birlikte gerçekleştirdi.      Erzurum Valisi Okay Memiş ile beraber Palandöken ilçesindeki Sagıp Efendi Taziye Evi’ne misafir olan Başkan Sekmen’e, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu da eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, istişarenin ve görüş alışverişinin, hem çözüme ve hem de başarıya giden en kısa yol olduğunu ifade ederek, “Sorunlarımızı birlikte ve bir araya gelerek çözeceğimiz gibi; yol haritamızı da yine bu gibi istişareler ve görüş alışverişleriyle hazırlayacağız” dedi.    Başkan Sekmen: “Palandöken için de hedeflerimiz var”    Sagıp Efendi Mahallesi sakinleriyle sohbetinde Palandöken ilçesinin yarınlarına yönelik ipuçları da veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu ilçemize adını veren Palandöken’imiz için yaptıklarımız ortada; 5 yılda Palandöken’i marka bir değere dönüştürdük, halkla buluşturduk. Ev sahipliği yaptığımız ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Palandöken’i ve Erzurum’u hem Türkiye ve hem de dünya vitrinine çıkarttık. Biz başından beri gelişimin ve büyümenin, cazibeyle mümkün olabileceğini söyledik. Dokunduğumuz her yere cazibe kattık, ilgi alanı oluşturduk. Palandöken de, hem kayak merkezi ve hem de merkez ilçemiz olarak çok büyük mesafeler kaydetti, kaydetmeye de devam edecek. Palandöken için çok özel projelerimiz, çok güzel düşlerimiz var” diye konuştu.    Belediyelerin halka en yakın hizmet kapıları olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bizim yönetim anlayışımızda bu kapıları sürekli açık tutmak var. Nitekim biz hep bunu yaptık; vatandaşlarımıza sadece kurumumuzun değil, yüreğimizin kapılarını da ardına kadar açtık. Her fırsatta kadirşinas hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, konuşmaya ve istişare etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz katılımcı bir yönetimin aynı zamanda büyük bir güç olduğuna da inanıyoruz” şeklinde konuştu.    Öte yandan müşavere buluşmasında vatandaşların beklenti, talep ve isteklerini de kaydeden Başkan Sekmen, semt sakinlerine ilgilerinden dolayı da teşekkür etti. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, müşavere buluşmalarına bu kez mülki amirleri de dâhil etti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in müşavere buluşmaları devam ediyor. Her gün teravih namazını farklı bir semtte kılan ve o bölgenin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sekmen, dünkü programını ise mülki amirlerle birlikte gerçekleştirdi.   


  Erzurum Valisi Okay Memiş ile beraber Palandöken ilçesindeki Sagıp Efendi Taziye Evi’ne misafir olan Başkan Sekmen’e, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu da eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, istişarenin ve görüş alışverişinin, hem çözüme ve hem de başarıya giden en kısa yol olduğunu ifade ederek, “Sorunlarımızı birlikte ve bir araya gelerek çözeceğimiz gibi; yol haritamızı da yine bu gibi istişareler ve görüş alışverişleriyle hazırlayacağız” dedi. 


  Başkan Sekmen: “Palandöken için de hedeflerimiz var” 


  Sagıp Efendi Mahallesi sakinleriyle sohbetinde Palandöken ilçesinin yarınlarına yönelik ipuçları da veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu ilçemize adını veren Palandöken’imiz için yaptıklarımız ortada; 5 yılda Palandöken’i marka bir değere dönüştürdük, halkla buluşturduk. Ev sahipliği yaptığımız ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Palandöken’i ve Erzurum’u hem Türkiye ve hem de dünya vitrinine çıkarttık. Biz başından beri gelişimin ve büyümenin, cazibeyle mümkün olabileceğini söyledik. Dokunduğumuz her yere cazibe kattık, ilgi alanı oluşturduk. Palandöken de, hem kayak merkezi ve hem de merkez ilçemiz olarak çok büyük mesafeler kaydetti, kaydetmeye de devam edecek. Palandöken için çok özel projelerimiz, çok güzel düşlerimiz var” diye konuştu. 


  Belediyelerin halka en yakın hizmet kapıları olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bizim yönetim anlayışımızda bu kapıları sürekli açık tutmak var. Nitekim biz hep bunu yaptık; vatandaşlarımıza sadece kurumumuzun değil, yüreğimizin kapılarını da ardına kadar açtık. Her fırsatta kadirşinas hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, konuşmaya ve istişare etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz katılımcı bir yönetimin aynı zamanda büyük bir güç olduğuna da inanıyoruz” şeklinde konuştu. 


  Öte yandan müşavere buluşmasında vatandaşların beklenti, talep ve isteklerini de kaydeden Başkan Sekmen, semt sakinlerine ilgilerinden dolayı da teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.