Başkan Taşçı personelle bayramlaştı

İLÇELER 05.06.2019 - 09:29, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Taşçı personelle bayramlaştı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı Belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve personelle bayramlaştı.    Belediye Başkanlığı makamında tebrikleri kabul eden Necmettin Taşçı Bayramlar, “İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir” dedi.    Başkan Taşçı, hem bayramlaştı hem projelerden bahsetti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı Belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve personelle bayramlaştı. 


  Belediye Başkanlığı makamında tebrikleri kabul eden Necmettin Taşçı Bayramlar, “İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir” dedi. 


  Başkan Taşçı, hem bayramlaştı hem projelerden bahsetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.