Başkan Yaşar, belediye personeli ile bayramlaştı

ERZURUM 05.06.2019 - 14:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Yaşar, belediye personeli ile bayramlaştı

Çat Belediye Başkan Melik Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi’nde yapılan bayramlaşma törenine, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, Belediye Encümenleri ile birlikte belediye personeli katıldı.    Bayramlaşma töreninde konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Çat Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz, tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getireceğiz, Çat  bize emanet. Bu emanete hep birlikte, layık olduğu şekilde sahip çıkacağız. Daha güzel bir İlçe  için fedakarca çalışacak, çabalayacağız Çat İlçemize daha güzel projeler ve daha büyük yatırımlar yapmak nasip olur" diyerek, yapılacak projeler hakkında personele bilgi verdi.    Başkan Yaşar, tüm personelin Ramazan Bayramını kutlayarak "Aileniz ve yakınlarınızla birlikte mutlu, sağlıklı, barış ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.   
Çat Belediye Başkan Melik Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediyesi’nde yapılan bayramlaşma törenine, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, Belediye Encümenleri ile birlikte belediye personeli katıldı. 


  Bayramlaşma töreninde konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Çat Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz, tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getireceğiz, Çat  bize emanet. Bu emanete hep birlikte, layık olduğu şekilde sahip çıkacağız. Daha güzel bir İlçe  için fedakarca çalışacak, çabalayacağız Çat İlçemize daha güzel projeler ve daha büyük yatırımlar yapmak nasip olur" diyerek, yapılacak projeler hakkında personele bilgi verdi. 


  Başkan Yaşar, tüm personelin Ramazan Bayramını kutlayarak "Aileniz ve yakınlarınızla birlikte mutlu, sağlıklı, barış ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.