Başkan Yaşar, depremzelerini yalnız bırakmadı

ERZURUM 16.06.2020 - 20:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkan Yaşar, depremzelerini yalnız bırakmadı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Bingöl Karlıova’da Pazar, Pazartesi günlerinde meydana gelen 5.7 ve 5.6 büyüklüğündeki iki depremin hasara yol açtığı mahallelerde incelemelerde bulundu, halkın taleplerini dinledi.      Beraberinde Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İlçe Başkanı Muhammed Emin Işık ve meclis üyeleri ile birlikte depremde hasar oluşan mahalle ve mezralarda bir dizi temaslarda bulundu.    Depremin hemen ardından mahalle ve mezralarda evleri hasar gören vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Yaşar, tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Başkan Yaşar, “Halkımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında tüm imkanlar kullanılmaktadır.  Devlet tüm imkanlarıyla halkımızın yanındadır. Belediye olarak deprem anından itibaren halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaralarını sarmak için yoğun çaba ortaya koyuyoruz. Erzurum Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığımız ile birlikte halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduk. Çadır konusunda halkımızın tüm talepleri yerine getirildi. Evinde hasar olan vatandaşlarımızın konaklamaları için gerekli tüm tedbirler alındı. Devletimiz tüm kurumlarıyla vatandaşının yanındadır" dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Bingöl Karlıova’da Pazar, Pazartesi günlerinde meydana gelen 5.7 ve 5.6 büyüklüğündeki iki depremin hasara yol açtığı mahallelerde incelemelerde bulundu, halkın taleplerini dinledi.   


  Beraberinde Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İlçe Başkanı Muhammed Emin Işık ve meclis üyeleri ile birlikte depremde hasar oluşan mahalle ve mezralarda bir dizi temaslarda bulundu. 


  Depremin hemen ardından mahalle ve mezralarda evleri hasar gören vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Yaşar, tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Başkan Yaşar, “Halkımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında tüm imkanlar kullanılmaktadır.  Devlet tüm imkanlarıyla halkımızın yanındadır. Belediye olarak deprem anından itibaren halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaralarını sarmak için yoğun çaba ortaya koyuyoruz. Erzurum Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Kaymakamlığımız ile birlikte halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduk. Çadır konusunda halkımızın tüm talepleri yerine getirildi. Evinde hasar olan vatandaşlarımızın konaklamaları için gerekli tüm tedbirler alındı. Devletimiz tüm kurumlarıyla vatandaşının yanındadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.