Başkent’te Erzurum istişaresi

SİYASET 15.07.2019 - 14:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Başkent’te Erzurum istişaresi

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekilleri Erzurum’un dönemsel ve 2023 yatırım vizyonu konusunda istişare toplantısı gerçekleştirdi.   Erzurum milletvekili, Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ’ın konutunda gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar, 2023 sürecinde kaydedilecek çalışma ve yatırımlar, Erzurum için uygulamada olan ve uygulamaya konulacak kamu faaliyetleri ele alındı.      AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir’in Akdağ’ın konutunda gerçekleştirdikleri Erzurum İstişaresine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tele konferans sistemiyle katılım sağladı. İstişare kapsamında Belediye Başkanlarının da görüşleri alındı. Toplantıda Erzurum’un sosyo ekonomik parametreleri değerlendirildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekilleri Erzurum’un dönemsel ve 2023 yatırım vizyonu konusunda istişare toplantısı gerçekleştirdi.  


Erzurum milletvekili, Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ’ın konutunda gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar, 2023 sürecinde kaydedilecek çalışma ve yatırımlar, Erzurum için uygulamada olan ve uygulamaya konulacak kamu faaliyetleri ele alındı.   


  AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir’in Akdağ’ın konutunda gerçekleştirdikleri Erzurum İstişaresine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tele konferans sistemiyle katılım sağladı. İstişare kapsamında Belediye Başkanlarının da görüşleri alındı. Toplantıda Erzurum’un sosyo ekonomik parametreleri değerlendirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.