B.B. Erzurumspor - Gaziantepspor maçının ardından

SPOR 17.02.2018 - 18:57, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

B.B. Erzurumspor - Gaziantepspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında B.B. Erzurumspor sahasında Gaziantepspor’u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak 3 puan alma açısından önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Rakibimizin durumu ve konumu ortada. Bizim için kazanılması gereken, moral açısından ihtiyacımız olan bir karşılaşmaydı. Maçta inanılmaz goller kaçırdık. Her maçta olduğu gibi çok pozisyon ürettik. 5 gol attık ama attığımızın iki katını kaçırdık. Bu maç çok ölçü bir maç değil. Rakibimizde genç çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar" diye konuştu. Gaziantepspor cephesi Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ise "İki farklı yarı oldu bizim için. İlk yarı çok istekli, arzulu, oyunun gerektirdiğini yapan bir Gaziantepspor vardı. Özellikle golü bulduktan sonra kendinden emin bir takım vardı. Devreyi kapatırken yediğimiz gol, bizim kırılma anımız oldu. İkinci yarı tecrübesiz bir takım olduğumuzdan dolayı basit hatalar sonucu farkı önleyemedik. Gaziantepspor’un bu ligde olmamasını isteyenler var. Şu an Gaziantep’te kimse yardım eli uzatmıyor. Gaziantepspor’un bir an önce kapatılmasını isteyenler var, bu üzücü bir durum’’ diye konuştu.
Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında B.B. Erzurumspor sahasında Gaziantepspor’u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak 3 puan alma açısından önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Rakibimizin durumu ve konumu ortada. Bizim için kazanılması gereken, moral açısından ihtiyacımız olan bir karşılaşmaydı. Maçta inanılmaz goller kaçırdık. Her maçta olduğu gibi çok pozisyon ürettik. 5 gol attık ama attığımızın iki katını kaçırdık. Bu maç çok ölçü bir maç değil. Rakibimizde genç çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar" diye konuştu.



Gaziantepspor cephesi


Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ise "İki farklı yarı oldu bizim için. İlk yarı çok istekli, arzulu, oyunun gerektirdiğini yapan bir Gaziantepspor vardı. Özellikle golü bulduktan sonra kendinden emin bir takım vardı. Devreyi kapatırken yediğimiz gol, bizim kırılma anımız oldu. İkinci yarı tecrübesiz bir takım olduğumuzdan dolayı basit hatalar sonucu farkı önleyemedik. Gaziantepspor’un bu ligde olmamasını isteyenler var. Şu an Gaziantep’te kimse yardım eli uzatmıyor. Gaziantepspor’un bir an önce kapatılmasını isteyenler var, bu üzücü bir durum’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.