BB Erzurumspor Ankaragücü maç hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 10.09.2020 - 19:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor Ankaragücü maç hazırlıklarını sürdürüyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Pazar günü saat 17.00’de Eryaman stadyumunda karşılaşacağı Ankaragücü maç hazırlıklarını sürdürüyor.     BB Erzurumspor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hafta sonu deplasman da oynayacağı Ankaragücü maç hazırlıklarına devam etti.  Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Özdilek gözetiminde olan futbolcular, idmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcular kondisyon ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Gruplar haline ayrılarak tek pas oyunu da yapan futbolcular son olarak çift kale maç yaparak antrenman programına son verdi.    Öte yandan hafta sonu gerçekleşecek olan maçı ise hakem Burak Şeker yönetecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Pazar günü saat 17.00’de Eryaman stadyumunda karşılaşacağı Ankaragücü maç hazırlıklarını sürdürüyor. 


  
BB Erzurumspor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hafta sonu deplasman da oynayacağı Ankaragücü maç hazırlıklarına devam etti.  Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Özdilek gözetiminde olan futbolcular, idmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcular kondisyon ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Gruplar haline ayrılarak tek pas oyunu da yapan futbolcular son olarak çift kale maç yaparak antrenman programına son verdi. 


  Öte yandan hafta sonu gerçekleşecek olan maçı ise hakem Burak Şeker yönetecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.