BB Erzurumspor, Aykut Demir’i kadrosuna kattı

SPOR 06.07.2019 - 09:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor, Aykut Demir’i kadrosuna kattı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor deneyimli stoper Aykut Demir’i kadrosuna kattı.      Yeniden Süper Lig’e çıkmak için iddialı bir kadro kurmak isteyen Erzurum ekibi, son olarak Giresunspor’da forma giyen Aykut Demir’i kadrosuna kattı.    Mickael Pote’den sonra ikinci transferini defans bölgesine yapan mavi-beyazlı ekip, kadrosuna en az 5 oyuncu daha katacak.    Deneyimli defans oyuncusu Aykut Demir, geçen yıl Giresunspor’da 22 maçta sahaya çıkarken, takımı adına gol ve asist katkısı yapamamıştı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor deneyimli stoper Aykut Demir’i kadrosuna kattı.   


  Yeniden Süper Lig’e çıkmak için iddialı bir kadro kurmak isteyen Erzurum ekibi, son olarak Giresunspor’da forma giyen Aykut Demir’i kadrosuna kattı. 


  Mickael Pote’den sonra ikinci transferini defans bölgesine yapan mavi-beyazlı ekip, kadrosuna en az 5 oyuncu daha katacak. 


  Deneyimli defans oyuncusu Aykut Demir, geçen yıl Giresunspor’da 22 maçta sahaya çıkarken, takımı adına gol ve asist katkısı yapamamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.