BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı

SPOR 30.11.2020 - 14:20, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor’da Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig takımlarından BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı.      Bugün sahasında Antalyaspor karşısında alınan 2-2’lik beraberliğin ardından mavi-beyazlı takımda Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yolları ayrılma kararı alındı.    Özdilek yönetimindeki BB Erzurumspor, bu sezon ligde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. BB Erzurumspor’un 5. haftada deplasmanda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig takımlarından BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı.   


  Bugün sahasında Antalyaspor karşısında alınan 2-2’lik beraberliğin ardından mavi-beyazlı takımda Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yolları ayrılma kararı alındı. 


  Özdilek yönetimindeki BB Erzurumspor, bu sezon ligde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. BB Erzurumspor’un 5. haftada deplasmanda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.