BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları

SPOR 06.06.2018 - 10:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları

Süper ligin yeni takımlarından BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Önümüzdeki sezon süper ligde mücadele etmeye hazırlanan mavi beyazlılarda 6 futbolcu ile yollar ayrılırken, mevcut kadroda yer alan Kaleci Hakan Cambazoğlu, Acka, Lokman, Hakan, Scuk, Metin, Taylan, Nobre ve Erhan Çelenk ile devam kararı aldı.    Kadroda tutulmasına karar verilen oyuncular ile görüşmeler tamamlanırken, Teknik Direktör mehmet Altıparmak’ın Brezilya’da futbolcu izlediği ve iki oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.    BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, transfer çalışmalarının büyük bir titizlik ve gizlilik içerisinde yürütüldüğünü belirterek, süper lig bünyesindeki bir çok kulüpte temas halinde oldukları futbolcular olduğunu anlaşmaların kesinleşmesinin ardından hepsini bir bir ilan edeceklerini söyledi. 
Süper ligin yeni takımlarından BB Erzurumspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Önümüzdeki sezon süper ligde mücadele etmeye hazırlanan mavi beyazlılarda 6 futbolcu ile yollar ayrılırken, mevcut kadroda yer alan Kaleci Hakan Cambazoğlu, Acka, Lokman, Hakan, Scuk, Metin, Taylan, Nobre ve Erhan Çelenk ile devam kararı aldı. 


  Kadroda tutulmasına karar verilen oyuncular ile görüşmeler tamamlanırken, Teknik Direktör mehmet Altıparmak’ın Brezilya’da futbolcu izlediği ve iki oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. 


  BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, transfer çalışmalarının büyük bir titizlik ve gizlilik içerisinde yürütüldüğünü belirterek, süper lig bünyesindeki bir çok kulüpte temas halinde oldukları futbolcular olduğunu anlaşmaların kesinleşmesinin ardından hepsini bir bir ilan edeceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.