BB Erzurumspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR 17.04.2021 - 10:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.      Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışan futbolcular, son olarak çift kale maç yaparak idmana son verdi.    Antrenmandan sonra havaalanına hareket eden BB Erzurumspor, hava yoluyla Denizli’ye giderek kampa girdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.   


  Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışan futbolcular, son olarak çift kale maç yaparak idmana son verdi. 


  Antrenmandan sonra havaalanına hareket eden BB Erzurumspor, hava yoluyla Denizli’ye giderek kampa girdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.