BB ErzurumSpor PlayOff'a Nasıl Çıkar?

SPOR 22.04.2018 - 07:32, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB ErzurumSpor PlayOff'a Nasıl Çıkar?

Spor Toto 1. Ligde Play Off Mücadelesi veren BB Erzurumspor da Son 270 Dakika Nefesler tutulmuş durumda.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Spor Toto 1. Ligde Play off mücadelesi veren BB Erzurumspor da son 270 dakika için Nefesler  tutulmuş bulunmakta.   Peki BB Erzurumspor Playoff a nasıl çıkar?   Spor Toto 1. lİgde Puan durumuna bakıldığında Playoff için Tek Rakibimiz Altınordu spor gözükmekte.     Altınordu 32 Maçta 52 Puan ile Altıncı sırada. Altınordu ; Deplasmanda Adana Demir Spor ve Evinde BB Erzurumspor ile yapacağı maçlar ile sezonu kapatacak.     Altınordu ve BB Erzurumspor için en kritik mücadele Adanademirspor maçı olarak gözükmekte. Adana Demirspor Küme düşme potasında. Bu hafta Evinde BB Erzurumspor'u, Ardından Yine Evinde Altınorduspor'u misafir edecek ve son olarak deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. 3 Maçı da kaybettiği takdirde Adana Demirspor Küme düşecek.   Adana Demirspor Kümede kalmak için Evinde oynayacağı 2 maçtan birini yenmek ve puan almak zorunda. Adana Demirspor Bu hafta BB Erzurumspor'a Yenilirse Altınordu spor u kesin yenmek zorunda. Futbol 90 Dakika. Oynanmadan sonucu kimse tahmin edemez. Sezonun son haftalarında ise sürpriz sonuçları görmek mümkün.     Altınordu kalan iki maçından da yenilgi görmez veya 4 Puan toplar ise Altınordu Playoff a çıkıyor.   Altınordu Kalan iki Maçını kaybettiğinde 52 puanda kalıyor. BB Erzurum spor Kalan 3 Maçından (Altınordu hariç) Birini kaybetse bile 52 Puan da kalıyor. İkili Averajda BB Erzurumspor Altınordu’dan avantajlı olduğu için  6 sırada ligi tamamlayarak Play off a Çıkıyor.   Bugün oynayacağımız maçta (İhtimal vermesek bile) Adana Demirspor karşısında kaybedeceğimiz Puan olsa bile  Önümüzdeki hafta oynanacak Adana Demirspor – Altınordu maçı bizim için büyük önem taşımakta.     BB Erzurum Spor  kalan 3 maçını yenmesi  durumunda 55 Puana ulaşacak.  Altınordu Adanademir spor’u yenerse 55 Puana Çıkıyor. İkili Averajda BB Erzurumspor Altınordu’dan avantajlı olduğu için BB Erzurumspor 6. Altınordu ise Ligi 7. Sırada tamamlayacak ve Playoff a BB Erzurumspor katılacaktır.   Bizim cephemizden baktığımız takdir de 3 maç bizim için Final maçları gibi gözükmekte.   BB erzurumspor kalan 3 Maçının ilkini Bugün satta 15:30 da Adana 05 Ocak Fatih Terim stadında, Adana Demirspor ile karşılaşacağı mücadele ile başlayacak.    Ardından Evimizde oynayacağımız Elazığ spor ve Deplasmanda Karşılaşacağımız Altınordu ile sezonu kapatıp. Playoff maçlarına başlayacağız...       Spor Toto 1 Ligin En iyi Futbolunu oynayan BB Erzurumspor’umuz Playoff’a kaldığı takdirde (Rakip Kim olursa olsun ) Spor Toto Süper Lige çıkmayıda garantiliyecektir.   Yönetim, Teknik heyet, Futbolcular, Taraftarlar ve Şehir Playoff için kenetlenmiş  durumda.    Kalan 3 maç, Son 270 Dakika.. Hadi Hayırlısı İnşallah..      
Spor Toto 1. Ligde Play Off Mücadelesi veren BB Erzurumspor da Son 270 Dakika Nefesler tutulmuş durumda.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Spor Toto 1. Ligde Play off mücadelesi veren BB Erzurumspor da son 270 dakika için Nefesler  tutulmuş bulunmakta.

 

Peki BB Erzurumspor Playoff a nasıl çıkar?

 

Spor Toto 1. lİgde Puan durumuna bakıldığında Playoff için Tek Rakibimiz Altınordu spor gözükmekte.

 

 

Altınordu 32 Maçta 52 Puan ile Altıncı sırada. Altınordu ; Deplasmanda Adana Demir Spor ve Evinde BB Erzurumspor ile yapacağı maçlar ile sezonu kapatacak.

 

 

Altınordu ve BB Erzurumspor için en kritik mücadele Adanademirspor maçı olarak gözükmekte. Adana Demirspor Küme düşme potasında. Bu hafta Evinde BB Erzurumspor'u, Ardından Yine Evinde Altınorduspor'u misafir edecek ve son olarak deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. 3 Maçı da kaybettiği takdirde Adana Demirspor Küme düşecek.

 

Adana Demirspor Kümede kalmak için Evinde oynayacağı 2 maçtan birini yenmek ve puan almak zorunda. Adana Demirspor Bu hafta BB Erzurumspor'a Yenilirse Altınordu spor u kesin yenmek zorunda. Futbol 90 Dakika. Oynanmadan sonucu kimse tahmin edemez. Sezonun son haftalarında ise sürpriz sonuçları görmek mümkün.  

 

Altınordu kalan iki maçından da yenilgi görmez veya 4 Puan toplar ise Altınordu Playoff a çıkıyor.

 

Altınordu Kalan iki Maçını kaybettiğinde 52 puanda kalıyor. BB Erzurum spor Kalan 3 Maçından (Altınordu hariç) Birini kaybetse bile 52 Puan da kalıyor. İkili Averajda BB Erzurumspor Altınordu’dan avantajlı olduğu için  6 sırada ligi tamamlayarak Play off a Çıkıyor.

 

Bugün oynayacağımız maçta (İhtimal vermesek bile) Adana Demirspor karşısında kaybedeceğimiz Puan olsa bile  Önümüzdeki hafta oynanacak Adana Demirspor – Altınordu maçı bizim için büyük önem taşımakta.  

 

BB Erzurum Spor  kalan 3 maçını yenmesi  durumunda 55 Puana ulaşacak.  Altınordu Adanademir spor’u yenerse 55 Puana Çıkıyor. İkili Averajda BB Erzurumspor Altınordu’dan avantajlı olduğu için BB Erzurumspor 6. Altınordu ise Ligi 7. Sırada tamamlayacak ve Playoff a BB Erzurumspor katılacaktır.

 

Bizim cephemizden baktığımız takdir de 3 maç bizim için Final maçları gibi gözükmekte.

 

BB erzurumspor kalan 3 Maçının ilkini Bugün satta 15:30 da Adana 05 Ocak Fatih Terim stadında, Adana Demirspor ile karşılaşacağı mücadele ile başlayacak. 

 

Ardından Evimizde oynayacağımız Elazığ spor ve Deplasmanda Karşılaşacağımız Altınordu ile sezonu kapatıp. Playoff maçlarına başlayacağız...

 

 

 

Spor Toto 1 Ligin En iyi Futbolunu oynayan BB Erzurumspor’umuz Playoff’a kaldığı takdirde (Rakip Kim olursa olsun ) Spor Toto Süper Lige çıkmayıda garantiliyecektir.

 

Yönetim, Teknik heyet, Futbolcular, Taraftarlar ve Şehir Playoff için kenetlenmiş  durumda. 

 

Kalan 3 maç, Son 270 Dakika.. Hadi Hayırlısı İnşallah..

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.