BB Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

SPOR 06.09.2020 - 20:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

BB Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig’in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.      Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Özdilek gözetiminde olan futbolcular, Antrenmana ısınma hareketleri ve düz koşularla başladı. Isınma hareketleri tamamlanan futbolcular dayanıklılık ve kondisyon kazanımı için çalıştıktan sonra üçlü gruplara ayrılarak tek pas oyunu oynadı. Futbolcular son olarak ise çift kale maç oynayarak günün son antrenmanını tamamladı.    Antrenmanı kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş beraber takip etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Süper Lig’in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.   


  Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Özdilek gözetiminde olan futbolcular, Antrenmana ısınma hareketleri ve düz koşularla başladı. Isınma hareketleri tamamlanan futbolcular dayanıklılık ve kondisyon kazanımı için çalıştıktan sonra üçlü gruplara ayrılarak tek pas oyunu oynadı. Futbolcular son olarak ise çift kale maç oynayarak günün son antrenmanını tamamladı. 


  Antrenmanı kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş beraber takip etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.