Bedir, Bismillah deyip "Olur" dedi...

ERZURUM 25.10.2019 - 13:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bedir, Bismillah deyip "Olur" dedi...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Vekâleten görevde olduğu dönemde ilçelerin tamamına yakınını ziyaret ederek yerinde inceleme ve değerlendirmeler yapan İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir, il müdürlüğüne asaleten atandıktan sonra ilk ilçe ziyaretini doğup büyüdüğü, baba ocağı, Olur'a gerçekleştirdi.      Bedir, Olur İlçe Hastanesinde personelle ve hastalarla sohbet edip inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.    Çok küçük bir hastane olan Olur İlçe hastanesinde bile hizmet kalitesi açısından çok iyi durumda olduklarını belirten Dr. Gürsel Bedir,  kendisi açısından duygusal bir ziyaret gerçekleştirip beraberindeki yardımcılarıyla beraber Oltu ve Tortum Devlet Hastanelerinde de geç saatlere kadar ziyaret ve incelemelerine devam etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Vekâleten görevde olduğu dönemde ilçelerin tamamına yakınını ziyaret ederek yerinde inceleme ve değerlendirmeler yapan İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir, il müdürlüğüne asaleten atandıktan sonra ilk ilçe ziyaretini doğup büyüdüğü, baba ocağı, Olur'a gerçekleştirdi.   


  Bedir, Olur İlçe Hastanesinde personelle ve hastalarla sohbet edip inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. 


  Çok küçük bir hastane olan Olur İlçe hastanesinde bile hizmet kalitesi açısından çok iyi durumda olduklarını belirten Dr. Gürsel Bedir,  kendisi açısından duygusal bir ziyaret gerçekleştirip beraberindeki yardımcılarıyla beraber Oltu ve Tortum Devlet Hastanelerinde de geç saatlere kadar ziyaret ve incelemelerine devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.