Beşiktaş rekor kırdı

SPOR 07.12.2017 - 09:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Beşiktaş rekor kırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubundan namağlup çıkan Beşiktaş, 14 puan toplayarak en fazla puan toplayan Türk takımı oldu.
Erzurum son haber / Erzurum - UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda Leipzig’i 2-1 mağlup eden Beşiktaş yeni rekorların sahibi oldu. Grupta 4 galibiyet alan siyah-beyazlılar en çok maç kazana, namağlup olan takım ve 6 maçta rakip filelelere 11 gol atıp gruplarda en çok gol atan takım ünvanlarına sahip oldu. Beşiktaş böylece daha önce gruplarda 11 gol atan Fenerbahçe'yi geçmiş oldu. Siyah-beyazlılar bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri bu performansla Türkiye adına önemli işlere imza atmış oldu.  Beşiktaş’ın son 16 turunda eşleşebileceği rakipleri ise şöyle: Chelsea, Real Madrid, Sevilla, Juventus, Basel, Shakhtar, Bayern Münih. 
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubundan namağlup çıkan Beşiktaş, 14 puan toplayarak en fazla puan toplayan Türk takımı oldu.

Erzurum son haber / Erzurum - UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda Leipzig’i 2-1 mağlup eden Beşiktaş yeni rekorların sahibi oldu. Grupta 4 galibiyet alan siyah-beyazlılar en çok maç kazana, namağlup olan takım ve 6 maçta rakip filelelere 11 gol atıp gruplarda en çok gol atan takım ünvanlarına sahip oldu. Beşiktaş böylece daha önce gruplarda 11 gol atan Fenerbahçe'yi geçmiş oldu. Siyah-beyazlılar bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri bu performansla Türkiye adına önemli işlere imza atmış oldu. 

Beşiktaş’ın son 16 turunda eşleşebileceği rakipleri ise şöyle: Chelsea, Real Madrid, Sevilla, Juventus, Basel, Shakhtar, Bayern Münih. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.