Bir İç Kazağı ( İçlik ) te Sen Getir

ERZURUM 03.02.2018 - 14:43, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bir İç Kazağı ( İçlik ) te Sen Getir

Erzurumlu NENE HATUN’ larımızdan Afrin deki Mehmetçiklerimize soğuktan korunabilmeleri için iç kazağı ( İÇLİK ) dokumaya davet ediyoruz.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri ALİM Zeytin Dalı Operasyonunda görevli olan Mehmetçiklere Destek Olmak İçin Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu olarak Bir Kampanya Başlattıklarını duyurdu. Başkan Alim Yaptığı Açıklamada "Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu olarak  bizlerin güvenliğini sağlamak için canı pahasına her şeyi göz önüne alarak, sınır güvenliğimiz için, Çanakkale’de olduğu gibi 7 düvele karşı ya istiklal ya ölüm diyerek Afrin’ de sadece pkk ya pyd ile değil Abd ve uluslararası devletlerin paralı askerleri ile de savaşan çocuklarımıza, Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa destek olmak isteyen tüm Nene Hatun’ larımızı ve Dadaş’ larımızı bir iç kazağıda ( içlik ) te sen getir diyerek  soğuklardan korunabilmeleri için kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.     09. 02. 2018 haftaya Cuma günü bitecek olan kampanyamıza katılmak isteyen Dadaşlarımız ve Nene Hatun larımız 0 442 233 73 96 ve 0 538 283 76 73 nolu telefonlardan arayarak irtibata geçebilirler." dedi.  
Erzurumlu NENE HATUN’ larımızdan Afrin deki Mehmetçiklerimize soğuktan korunabilmeleri için iç kazağı ( İÇLİK ) dokumaya davet ediyoruz.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri ALİM Zeytin Dalı Operasyonunda görevli olan Mehmetçiklere Destek Olmak İçin Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu olarak Bir Kampanya Başlattıklarını duyurdu. Başkan Alim Yaptığı Açıklamada "Erzurum İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu olarak  bizlerin güvenliğini sağlamak için canı pahasına her şeyi göz önüne alarak, sınır güvenliğimiz için, Çanakkale’de olduğu gibi 7 düvele karşı ya istiklal ya ölüm diyerek Afrin’ de sadece pkk ya pyd ile değil Abd ve uluslararası devletlerin paralı askerleri ile de savaşan çocuklarımıza, Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa destek olmak isteyen tüm Nene Hatun’ larımızı ve Dadaş’ larımızı bir iç kazağıda ( içlik ) te sen getir diyerek  soğuklardan korunabilmeleri için kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. 
  
09. 02. 2018 haftaya Cuma günü bitecek olan kampanyamıza katılmak isteyen Dadaşlarımız ve Nene Hatun larımız 0 442 233 73 96 ve 0 538 283 76 73 nolu telefonlardan arayarak irtibata geçebilirler." dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.