Bodrum değil Tortum

İLÇELER 21.08.2019 - 11:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Bodrum değil Tortum

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tortum Belediyesince yaptırılan sosyal tesisler özellikle gençlerin yoğun ilgisini görüyor.      Sıcak havaların etkili olduğu bölgede gençler yüzme havuzunda gönüllerince eğleniyorlar.    Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak havuzdaki gençlere şart dağıttı. Gençler Başkan Yiğider’e tesisten dolayı teşekkür ettiler.    Gösterilen ilgiden memnun olan Başkan Yiğider, “Tortum için ne yapsak azdır, bu halk en güzeline layık. Bu gün bu havuzlarda 50- 60 kişi var, havuzların çevre düzenlemesini bitirdik, şezlonglar da geliyor. Tortumda hem istihdama yönelik hem de sosyal tesisler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.    Yüzme havuzlarının bulunduğu alanda havuzların yanında küçük futbol sahası ve çocuk parkı bulunuyor.    Toplam alan 70 metrekare alan üzerine kurulan havuzda iki eğitim görev yapıyor. Güvenlik tedbirlerinin alındığı tesislere ilçe merkezinden her saat başında servis kaldırılacak. Sabah saat: 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek olan bölgede Futbol sahası, kamp alanı, basketbol sahası, piknik alanı, çocuk oyun parkı gibi alanlar da yer alıyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tortum Belediyesince yaptırılan sosyal tesisler özellikle gençlerin yoğun ilgisini görüyor.   


  Sıcak havaların etkili olduğu bölgede gençler yüzme havuzunda gönüllerince eğleniyorlar. 


  Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak havuzdaki gençlere şart dağıttı. Gençler Başkan Yiğider’e tesisten dolayı teşekkür ettiler. 


  Gösterilen ilgiden memnun olan Başkan Yiğider, “Tortum için ne yapsak azdır, bu halk en güzeline layık. Bu gün bu havuzlarda 50- 60 kişi var, havuzların çevre düzenlemesini bitirdik, şezlonglar da geliyor. Tortumda hem istihdama yönelik hem de sosyal tesisler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. 


  Yüzme havuzlarının bulunduğu alanda havuzların yanında küçük futbol sahası ve çocuk parkı bulunuyor. 


  Toplam alan 70 metrekare alan üzerine kurulan havuzda iki eğitim görev yapıyor. Güvenlik tedbirlerinin alındığı tesislere ilçe merkezinden her saat başında servis kaldırılacak. Sabah saat: 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek olan bölgede Futbol sahası, kamp alanı, basketbol sahası, piknik alanı, çocuk oyun parkı gibi alanlar da yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.