Büyükşehir’den altyapı seferberliği

ERZURUM 10.07.2019 - 19:52, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Büyükşehir’den altyapı seferberliği

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.      ESKİ’nin İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı, Plan Proje Daire Başkanlığı, Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı 20 ilçe ve mahallelerde 109 kilometreyi kapsayan kanalizasyon hattı ile birlikte ilçelerin altyapısını da güçlendirdi. Ekipler ayrıca ilçe ve mahallelere 138 kilometre içme suyu hattı da döşedi. Ekipler 2604 su arızası ve 2185 kanal arızasına müdahale etti. Kentte ayrıca 22 fosseptik, 13 de su deposu inşa edildi. ESKİ çalışanları bölgede 5 deponun onarımını tamamladı.    ESKİ yetkilileri, “İlçe ve mahallelerimizde başlattığımız altyapı seferberliği kapsamında içme suyu ve kanalizasyon hattı olmayan mahalleleri de sağlıklı altyapıyla tanıştırıyoruz. Yatırım programında yer alan ilçe ve mahallelerimizde içme suyu, şebeke ve kanalizasyon yapımı tüm hızla sürüyor. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in talimatıyla şehrimizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için dört bir yandan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı da sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecek modern bir altyapıya kavuşturuyoruz” dedi. 

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   


  ESKİ’nin İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığı, Plan Proje Daire Başkanlığı, Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı 20 ilçe ve mahallelerde 109 kilometreyi kapsayan kanalizasyon hattı ile birlikte ilçelerin altyapısını da güçlendirdi. Ekipler ayrıca ilçe ve mahallelere 138 kilometre içme suyu hattı da döşedi. Ekipler 2604 su arızası ve 2185 kanal arızasına müdahale etti. Kentte ayrıca 22 fosseptik, 13 de su deposu inşa edildi. ESKİ çalışanları bölgede 5 deponun onarımını tamamladı. 


  ESKİ yetkilileri, “İlçe ve mahallelerimizde başlattığımız altyapı seferberliği kapsamında içme suyu ve kanalizasyon hattı olmayan mahalleleri de sağlıklı altyapıyla tanıştırıyoruz. Yatırım programında yer alan ilçe ve mahallelerimizde içme suyu, şebeke ve kanalizasyon yapımı tüm hızla sürüyor. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti ulaştırmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in talimatıyla şehrimizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için dört bir yandan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı da sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecek modern bir altyapıya kavuşturuyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.