Büyükşehir’den ulaşım seferberliği

ERZURUM 20.10.2019 - 09:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Büyükşehir’den ulaşım seferberliği

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Büyükşehir Belediyesi, şehir içindeki ulaşım ağlarının yanı sıra merkeze bağlı mahalle ve köylere ulaşımı sağlayan yollara da nitelik kazandırdı. Uzunahmet, Nebihanlar, Pusu Deresi, Sığırlı ve Şehit Burak Karakoç mahallelerini kapsayan Uzunahmet Grup Yolu’nda hem genişletme ve hem de asfaltlama çalışması yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 19 kilometre uzunluğundaki ulaşım ağını adeta yeniden dizayn etti. 36 bin 712 ton asfalt ve 53 bin 637 ton da PMT asfaltın kullanıldığı grup yolunda ulaşım imkânlarına nitelik kazandıran Büyükşehir Belediyesi, hizmette sınır tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da ulaşım olanaklarını zenginleştirmenin yanı sıra nitelikli hale gelmesi için de çaba gösterdiklerini belirterek, “Benim kadirşinas hemşehrilerim her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.      BÜYÜKŞEHİR’İN ULAŞIM ÇALIŞMALARI HER YERDE...    Büyükşehir Belediyesi’nin bu yaz sezonunda şehrin muhtelif noktalarındaki ulaşım ağlarına yoğunlaştığını hatırlatan Başkan Sekmen, “Şehir merkezinde yeni bağlantı yolları, bulvarlar, viyadük ve kavşaklar inşa ederken, merkeze bağlı mahalle köylerimizi de unutmadık. Şehir merkeziyle 5 mahalle köyümüzü birbirine bağlayan ve toplam uzunluğu 19 kilometreyi bulan Uzunahmet Grup Yolu’nu başından sonuna yeniledik ve bu bölgede yaşanan çok büyük bir ulaşım sorununu ortadan kaldırdık” diye konuştu.    BAŞKAN SEKMEN’DEN ULAŞIM AĞLARINA VURGU    Grup yollarının iyileştirmesi ve yeniden tanzimi kapsamında 36 bin 712 ton asfalt ve 53 bin 637 ton da Plentmiks adı verilen kaplama malzemesi kullandıklarını kaydeden Başkan Sekmen, “Şehrimizin giderek gelişiyor ve büyüyor olması nedeniyle ulaşım ihtiyaçları da artış ve yanı sıra değişkenlik gösteriyor. Bu manada kimi noktalarda yeni ulaşım ağları oluşturuyor, kimi bölgelerde de yollarımızı revize ederek ihtiyaçlara cevap verebilir hale getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak; Erzurum’daki ulaşım olanaklarını geliştirmeye ve güçlendirmeye, şehrimize ulaşılır ve erişilebilir bir kent hüviyeti kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Büyükşehir Belediyesi, şehir içindeki ulaşım ağlarının yanı sıra merkeze bağlı mahalle ve köylere ulaşımı sağlayan yollara da nitelik kazandırdı. Uzunahmet, Nebihanlar, Pusu Deresi, Sığırlı ve Şehit Burak Karakoç mahallelerini kapsayan Uzunahmet Grup Yolu’nda hem genişletme ve hem de asfaltlama çalışması yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 19 kilometre uzunluğundaki ulaşım ağını adeta yeniden dizayn etti. 36 bin 712 ton asfalt ve 53 bin 637 ton da PMT asfaltın kullanıldığı grup yolunda ulaşım imkânlarına nitelik kazandıran Büyükşehir Belediyesi, hizmette sınır tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da ulaşım olanaklarını zenginleştirmenin yanı sıra nitelikli hale gelmesi için de çaba gösterdiklerini belirterek, “Benim kadirşinas hemşehrilerim her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.   


  BÜYÜKŞEHİR’İN ULAŞIM ÇALIŞMALARI HER YERDE... 


  Büyükşehir Belediyesi’nin bu yaz sezonunda şehrin muhtelif noktalarındaki ulaşım ağlarına yoğunlaştığını hatırlatan Başkan Sekmen, “Şehir merkezinde yeni bağlantı yolları, bulvarlar, viyadük ve kavşaklar inşa ederken, merkeze bağlı mahalle köylerimizi de unutmadık. Şehir merkeziyle 5 mahalle köyümüzü birbirine bağlayan ve toplam uzunluğu 19 kilometreyi bulan Uzunahmet Grup Yolu’nu başından sonuna yeniledik ve bu bölgede yaşanan çok büyük bir ulaşım sorununu ortadan kaldırdık” diye konuştu. 


  BAŞKAN SEKMEN’DEN ULAŞIM AĞLARINA VURGU 


  Grup yollarının iyileştirmesi ve yeniden tanzimi kapsamında 36 bin 712 ton asfalt ve 53 bin 637 ton da Plentmiks adı verilen kaplama malzemesi kullandıklarını kaydeden Başkan Sekmen, “Şehrimizin giderek gelişiyor ve büyüyor olması nedeniyle ulaşım ihtiyaçları da artış ve yanı sıra değişkenlik gösteriyor. Bu manada kimi noktalarda yeni ulaşım ağları oluşturuyor, kimi bölgelerde de yollarımızı revize ederek ihtiyaçlara cevap verebilir hale getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak; Erzurum’daki ulaşım olanaklarını geliştirmeye ve güçlendirmeye, şehrimize ulaşılır ve erişilebilir bir kent hüviyeti kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.