Cam filminde flaş gelişme... Cumhurbaşkanı devreye girdi

SİYASET 09.11.2017 - 11:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cam filminde flaş gelişme... Cumhurbaşkanı devreye girdi

Milyonlarca araç sürücüsünü yakından ilgilendiren cam filmi sorununda sürpriz bir gelişme yaşandı.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı.   Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet oluşturmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.   Erdoğan’ın bu talimatından sonra cam filmi konusunda gözler Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na çevrildi.   Erdinç Çelikkan - Hürriyet
Milyonlarca araç sürücüsünü yakından ilgilendiren cam filmi sorununda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) vatandaşlardan çok sayıda şikayet yansıdı.

 

Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi konusunda vatandaştan gelen şikayetler konusunda devreye girerek, ilgili bakanlıklara “mağduriyet oluşturmaması” konusunda talimat verdiği öğrenildi.

 

Erdoğan’ın bu talimatından sonra cam filmi konusunda gözler Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na çevrildi.

 

Erdinç Çelikkan - Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.