Çevik kardeşler Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

İLÇELER 24.04.2019 - 19:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çevik kardeşler Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milli Eğitim Bakanlığı’nca Malatya’da düzenlenen yıldızlar okullar arası Minder güreşlerinde Oltulu Çevik kardeşler derece yaparak madalya ile döndüler.      Oltulu Alperen Çevik 57 kiloda üçüncü olurken 68kiloda yarışan Hamza Çevik ikinci oldu. Türkiye şampiyonasında dereceye giren Çevik kardeşler Oltuluların gururu oldular.    Antrenörleri Mehmet Macit, “Çevik kardeşler çok yetenekli sporcular. Birazcık imkanları artırabilirsek seneye iki kardeşte Türkiye birinci olacağından hiç şüphem yok” dedi.    Alperen ve Hamza Çevik kardeşler ies “Biz Oltumuzu elimizden geldiğince temsil etmeye çalışıyoruz. Şampiyonluğu küçük bir farkla kaçırdık  seneye nasipse şampiyon olarak Oltu’ya geleceğiz.” Dediler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milli Eğitim Bakanlığı’nca Malatya’da düzenlenen yıldızlar okullar arası Minder güreşlerinde Oltulu Çevik kardeşler derece yaparak madalya ile döndüler.   


  Oltulu Alperen Çevik 57 kiloda üçüncü olurken 68kiloda yarışan Hamza Çevik ikinci oldu. Türkiye şampiyonasında dereceye giren Çevik kardeşler Oltuluların gururu oldular. 


  Antrenörleri Mehmet Macit, “Çevik kardeşler çok yetenekli sporcular. Birazcık imkanları artırabilirsek seneye iki kardeşte Türkiye birinci olacağından hiç şüphem yok” dedi. 


  Alperen ve Hamza Çevik kardeşler ies “Biz Oltumuzu elimizden geldiğince temsil etmeye çalışıyoruz. Şampiyonluğu küçük bir farkla kaçırdık  seneye nasipse şampiyon olarak Oltu’ya geleceğiz.” Dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.