Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü

ERZURUM 23.09.2021 - 21:38, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü

Erzurumsonhaber / erzurum - Geçtiğimiz hafta sonu bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile Erzurum’un tanınmış ailelerinden Cindilli ailesinin oğulları Ömer Cindilli ile Çevik ailesinin kızları Nurdan Çevik, dünya evine girdi.      Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın nikahını kıydığı çiftin, şahitliklerini ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile birlikte Erzurum Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Yusuf Cindilli yaptı.    Nikah töreninin ardından AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak, çifte aile cüzdanını verdi. Daha sonra davetlilerin alkışları eşliğinde gelin ve damat ilk dansı yaptı. Erzurum geleneklerinin yaşatıldığı düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi.

Erzurumsonhaber / erzurum - Geçtiğimiz hafta sonu bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile Erzurum’un tanınmış ailelerinden Cindilli ailesinin oğulları Ömer Cindilli ile Çevik ailesinin kızları Nurdan Çevik, dünya evine girdi.   


  Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın nikahını kıydığı çiftin, şahitliklerini ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile birlikte Erzurum Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Yusuf Cindilli yaptı. 


  Nikah töreninin ardından AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak, çifte aile cüzdanını verdi. Daha sonra davetlilerin alkışları eşliğinde gelin ve damat ilk dansı yaptı. Erzurum geleneklerinin yaşatıldığı düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.