Çizmelioğlu’ndan Erzurum’a 5. organik şube

ERZURUM 27.11.2019 - 13:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Çizmelioğlu’ndan Erzurum’a 5. organik şube

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da Süt ve süt ürünleri sektöründe lider marka olan Çizmelioğlu, 5. Organik Fabrika Satış Mağazasını Saray Bosna Caddesi’nde hizmete açtı. Organik Şubenin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.      Açılış Kurdelasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz,  Çizmelioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Salman Çizmelioğlu, Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı  İskender Düzgün, Doğu Anadolu PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün,  Çizmelioğlu Ailesi, Kanat önderi Veli Velioğlu, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı. Veli Velioğlu Hoca’nın duasıyla gerçekleştirilen açılış sonrasında vatandaşlar, alışveriş yaptı.    Çizmelioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Salman Çizmelioğlu, yaptığı konuşmada, “Erzurum’a en iyi  hizmeti sunmak için yatırımlarımızı İstanbul’da olsun, Erzurum’da olsun, sürdürüyoruz. Allah hayırlı etsin. 5. Organik Şubemizle birlikte İnşallah yatırımlarımız devam edecek. Şube zincirimizi diger büyükşehirlerimizde de sürdürdürmeyi hedefliyoruz. Kadim şehir Erzurum’umuzu kalkındırmak için el birliği ile çalışmalıyız” diye konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da Süt ve süt ürünleri sektöründe lider marka olan Çizmelioğlu, 5. Organik Fabrika Satış Mağazasını Saray Bosna Caddesi’nde hizmete açtı. Organik Şubenin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.   


  Açılış Kurdelasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz,  Çizmelioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Salman Çizmelioğlu, Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı  İskender Düzgün, Doğu Anadolu PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün,  Çizmelioğlu Ailesi, Kanat önderi Veli Velioğlu, çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı. Veli Velioğlu Hoca’nın duasıyla gerçekleştirilen açılış sonrasında vatandaşlar, alışveriş yaptı. 


  Çizmelioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Salman Çizmelioğlu, yaptığı konuşmada, “Erzurum’a en iyi  hizmeti sunmak için yatırımlarımızı İstanbul’da olsun, Erzurum’da olsun, sürdürüyoruz. Allah hayırlı etsin. 5. Organik Şubemizle birlikte İnşallah yatırımlarımız devam edecek. Şube zincirimizi diger büyükşehirlerimizde de sürdürdürmeyi hedefliyoruz. Kadim şehir Erzurum’umuzu kalkındırmak için el birliği ile çalışmalıyız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.